loader
Zitec este oficial singura companie romaneasca partener Magento, lider mondial in e-Commerce

Zitec este oficial singura companie romaneasca partener Magento, lider mondial in e-Commerce

Cu o experienta de peste 16 ani in dezvoltarea de magazine online pentru clienti din intreaga lume, Zitec a livrat de-a lungul timpului peste 350 de proiecte in peste 15 tari de pe trei continente

Incepand cu aceasta luna, Zitec, lider pe piata de IT & Digital Marketing din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala, este oficial singura companie romaneasca partener Magento Business, platforma de e-commerce lider in lume.

Magento face parte din Adobe Experience Cloud, suita care reuneste toate tehnologiile de marketing intr-un singur loc, de la gestionarea continutului si realizarea campaniilor prin e-mail pana la masurarea indicilor de productivitate. Pe langa platforma de comert open source, Magento detine un portofoliu extins de solutii omnichannel bazate pe cloud si colaboreaza cu o retea globala de peste 1150 de parteneri in solutii si tehnologie. De asemenea, Magento lucreaza cu unii dintre cei mai mari retaileri si branduri din industria e-commerce, atat pe segmentul B2B, cat si B2C.

E-commerce-ul este un domeniu cheie la nivel global, aflat intr-un stadiu accelerat de dezvoltare ce nu mai tine cont de granite, astfel ca nevoile clientilor nostri sunt din ce in ce mai diversificate. Faptul ca suntem singura companie romaneasca partener Magento si experienta echipei noastre in dezvoltarea de proiecte online inseamna ca putem oferi cu promptitudine clientilor nostri solutii adaptate profilului lor, indiferent de stadiul de dezvoltare al afacerii, conectandu-i la cele mai noi tehnologii din domeniu”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si Co-Fondator Zitec.

Zitec are o experienta de peste 16 ani in dezvoltarea de magazine online pentru clienti din intreaga lume, livrand de-a lungul timpului peste 350 de proiecte in peste 15 tari de pe trei continente. Compania dezvolta proiecte utilizand Magento din 2012, iar, de atunci, specialistii Zitec au obtinut mai multe certificari precum Magento 2 Certified Professional Developer si Magento 2 Certified Associate Developer.

Printre clientii Zitec care au beneficiat de solutii Magento se numara Porsche Romania, eMag, Flanco, iELM, Vector Watch, Altex, Urban Monkey, PPT – Preturi pentru tine, Tech-Con, Love Crafts sau Zonia. Mai mult, in 2018, Zitec a castigat premiul „Client of the Year” la Gala ANIS Romania pentru proiectul dezvoltat utilizand platforma Magento pentru PPT - Preturi pentru Tine.

In luna septembrie, Zitec a devenit si prima companie din Romania partener oficial VTEX, furnizor global al platformei unificate de comert pentru companii mari si una dintre cele mai importante platforme e-commerce din lume. Totodata, Zitec este si una dintre putinele companii de pe piata locala care a incheiat parteneriate cu companii gigant din tehnologie, precum Google, AWS sau Microsoft, pozitionandu-se astfel drept un jucator unic pe piata IT din Romania in ceea ce priveste expertiza si diversitatea solutiilor pe care le poate furniza clientilor in functie de nevoile acestora.

Despre Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre putinele companii romanesti certificata Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner si Google Cloud, precum si singura companie romaneasca Partener Magento Business si unic furnizor in Romania al platformei de solutii e-commerce in cloud VTEX.

In ultimul an, Zitec s-a clasat in Top 3 al celor mai apreciati angajatori din Romania, conform site-ului undelucram.ro si in “Topul companiilor din IT pentru care sa lucrezi” realizat de Revista BIZ. In 2018, serviciile livrate de Zitec clientului „PPT Preturi Pentru Tine” i-au adus acestuia premiul ”Client of the Year”, iar pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizata in topul agentiilor de digital din Romania conform Forbes, in timp ce campania de donare de sange la birou lansata de Zitec la nivel national - #cei1024 - a fost premiata cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards si “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 si 2019.

Autori

foto
ZITEC COM SRL