loader
Yango lanseaza noul serviciu Premium in Bucuresti

Yango lanseaza noul serviciu Premium in Bucuresti

Noul serviciu se adreseaza pasagerilor care vor o nota de lux in timpul unei zile obisnuite

Aplicatia de ride-hailing Yango introduce noul serviciu Premium in Bucuresti, in completarea optiunilor Econom, Confort si Taxi. Noua categorie permite pasagerilor sa se bucure de experienta unei calatorii de lux cu masini din clasa premium, potrivite pentru standardele inalte de calitate pe care le va oferi acest serviciu, la cel mai bun tarif din Bucuresti pentru acest segment.

Optiunea va oferi utilizatorilor Yango accesul la automobile precum Mercedes-Benz Clasa E si Clasa S, Audi A6 si A8 sau BMW Seria 5 si Seria 7. In ceea ce priveste soferii, acestia vor fi atent selectionati, dintre cei cu un rating mare in aplicatie, vor avea o tinuta eleganta si vor intampina pasagerii deschizandu-le usa la urcarea in vehicul. In plus, vor consulta intotdeauna preferintele pasagerilor legate de muzica pe care vor sa o asculte in timpul cursei sau rutele pe care le prefera pentru a ajunge la destinatie. 

In urma feedback-ului primit de la utilizatorii nostri, am observat o cerere mare pentru acest tip de serviciu, atat din partea clientilor business, care au nevoie de mobilitate si servicii la cele mai inalte standarde de calitate pentru intalnirile de afaceri, cat si de la cei care au un eveniment important in viata lor sau, de ce nu, vor o nota de lux in timpul unei zile obisnuite. Utilizatorii Yango care aleg cursele Premium vor beneficia de masini din clasa superioara, dotate cu tot confortul, dar si soferi atenti la fiecare detaliu, care le vor asigura o calatorie impecabila”, declara Andrei Voicu, Regional Manager al Yango in Romania.

Cursele comandate prin noua optiune Premium pornesc de la un tarif de 20 lei. De exemplu, o cursa de la Piata Unirii pana in Cartierul Francez va costa in jur de 39 lei, in timp ce o calatorie din AFI Cotroceni Mall catre cartierul Primaverii costa circa 35 lei.

Pe langa noua categorie Premium, clientii Yango pot beneficia in continuare de serviciile Econom - care ofera calatorii la preturi incepand de la 5 lei, Confort – calatorii selecte ce pornesc de la 15 lei sau Taxi – comenzi operate de companii de taxi partenere.

Fotografii ale noului serviciu Yango Premium sunt disponibile pentru descarcare aici: http://bit.ly/2rrVjqI

Despre Yango

Yango este o aplicatie digitala de ride-hailing. Serviciul este operat de catre MLU Europe B.V., companie membra a grupului Yandex (vezi mai jos mai multe detalii despre Yandex). In prezent, Yango (serviciu care functioneaza si sub numele de Yandex.Taxi in unele tari) opereaza in 17 tari, inclusiv Estonia, Letonia, Finlanda, Serbia sau Israel si se extinde rapid in mai multe regiuni ale lumii. Aplicatia este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store sau Google Play in romana, engleza si multe alte limbi.

Serviciul Yango/Yandex.Taxi a fost lansat in 2011, iar pana la sfarsitul lunii septembrie 2018 compania a inregistrat 1 miliard de curse. Peste 700.000 de soferi sunt conectati activ la serviciu in fiecare luna. In momentul de fata, intregul business de ride-hailing al Yandex este profitabil, incluzand pietele in care serviciul se extinde.

Despre Yandex

Yandex (NASDAQ:YNDX) este o companie de tehnologie care dezvolta produse si servicii folosind machine learning. Scopul acesteia este de a ajuta consumatorii si afacerile sa isi imbunatateasca activitatea atat in online, cat si in offline. Din 1997, compania ofera servicii de cautare si informare online de talie mondiala, relevante la nivel local. In plus, compania a dezvoltat tehnologii de top pentru servicii de transport, produse de navigatie si multe alte aplicatii mobile disponibile pentru milioane de utilizatori din toata lumea. Yandex este prezenta cu 34 de birouri la nivel global si a fost listata la bursa NASDAQ incepand din 2011.

Recent, compania a fost aclamata in toata lumea datorita masinilor autonome dezvoltate. Yandex este printre foarte putinele companii din lume care folosesc in mod real tehnologia masinilor autonome. Acestea au facut deja primele teste pe drumurile publice din Rusia, Statele Unite ale Americii si Israel. Yandex este totodata si prima companie din Europa care a lansat un serviciu zilnic de robo-taxi.

Autori