loader
Vodafone Romania il numeste Director Financiar pe Marius Corcoman, incepand cu luna decembrie

Vodafone Romania il numeste Director Financiar pe Marius Corcoman, incepand cu luna decembrie

Marius Corcoman il va inlocui pe Sibaji Biswasb, care va parasi Vodafone la finalul lunii octombrie 2019, odata cu incheierea mandatului sau

Marius Corcoman se alatura echipei Vodafone Romania, incepand cu decembrie 2019, ca Director Financiar si membru al echipei executive a Vodafone Romania, raportandu-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Marius Corcoman il va inlocui pe Sibaji Biswasb, care a decis sa paraseasca Vodafone la finalul lunii octombrie 2019, odata cu incheierea mandatului sau. 

Sibaji Biswasb s-a alaturat echipei Vodafone Romania in 2017 si a avut un rol cheie in stabilirea unui sistem de raportare solid, a fost un partener de incredere pentru departamentele comerciale in demersurile de imbunatatire a marjei de contributie, in timp ce a coordonat cu succes procesul de integrare a celor doua departamente financiare din UPC si Vodafone.

Marius Corcoman are o experienta vasta, atat pe plan local, cat si in Elvetia unde a petrecut ultimii 6 ani ca CFO. Incepand cu 2018, acesta a ocupat pozitia de CEO al KazMunayGas Trading (KMG/Rompetrol Group). Totodata, a detinut diverse roluri de top management in cadrul grupului Rompetrol in Romania, precum si in alte companii importante de pe piata, ca Bunge si Unilever.

Marius Corcoman detine o diploma in economie la Universitatea din Timisoara, precum si o calificare la Chartered Insitute for Management Accountants (CIMA), UK Professional.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 24 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 30 iunie 2019, Vodafone Group avea 640 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 14 milioane de clienti ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.ro.

UPC Romania este o companie Vodafone. UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, ofera servicii de televiziune, internet in banda larga si telefonie fixa prin intermediul unor retele superioare si prin platforme inovatoare de tehnologie care conecteaza clientii la lumea digitala si le ofera experiente uimitoare.Premierele UPC pe piata din Romania includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a internetului de mare viteza. UPC Romania ofera viteze superioare de pana la 500 Mbps in toata aria de acoperire, cea mai buna experienta Wi-Fi cu modemul Connect Box.

Autori

foto
VODAFONE ROMANIA SA