loader

Valoarea bunurilor finantate de UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. a fost, in trimestrul I 2015, de 69.8 milioane de euro, cu 31% mai mult decat in perioada similara a anului 2014

Dupa primele trei luni din acest an, UniCredit Leasing Corporation IFN SA si-a mentinut cota de piata (18.3%), pastrandu-si pozitia de lider al companiilor de profil.

Dupa un 2014 in care ponderea autovehiculelor comerciale si utilitare in portofoliu a urcat, fata de anul anterior, cu 13 puncte procentuale, la 40%, in primele trei luni din 2015 cresterea a continuat, pana la un nivel de 46%.

 

“Ne-am propus sa ne mentinem cota de piata, sa ne imbunatatim calitatea serviciilor acordate clientilor nostri si sa ne extindem parteneriatele cu furnizorii. Ne concentram in zona companiilor mici si medii, acolo unde este nevoie de finantare pentru o crestere economica solida. Parteneriatul cu Banca Europeana de Investitii este una dintre actiunile pe care le-am facut anul trecut in acest scop.” (Antoaneta Curteanu, CEO UniCredit Leasing Corporation)

 

Valoarea bunurilor finantate de UniCredit Leasing Corporation a fost, in trimestrul I, de 69.8 milioane de euro, cu 31% mai mult decat in perioada similara a anului 2014. Anul trecut, autovehiculele comerciale si utilitare au reprezentat 40% din portofoliu, comparativ cu 27% in 2013.

 

In primul trimestru al acestui an, autovehiculele comerciale si utilitare reprezinta 46% din portofoliul companiei, comparativ cu 45% in trimestrul 1 din 2014.


Pentru restul anului 2015 UniCredit Leasing Corporation are ca obiectiv cresterea volumelor finantate, prin sprijinirea business-ului clientilor companiei.

 

“Vom continua sa dezvoltam produse si campanii pentru clientii din industriile in care suntem deja prezenti cu o expertiza considerabila si, in acelasi timp, vom sustine si business-urile considerate de nisa, cum ar fi, de exemplu, profesiile liberale.


Pentru sectorul medical oferim din acest an o solutie tehnico-financiara integrata, cu clare avantaje competitive pentru asigurarea unor structuri complexe de finantare si management de proiect (consultanta pe partea tehnica, financiara, studii de fezabilitate) oferite de specialistii nostri cu experienta clinica medicala si o vasta experienta in piata de echipamente medicale si proiecte la cheie.


Pentru sectorul Agri, am lansat de curand un produs cu urmatoarele caracteristici: dobanda de 3,5% fixa in euro si 6,5% fixa in lei; avans: 10%; doua rate sezoniere din care o singura rata in primul an; perioada de finantare 72 de luni pentru tractoare si combine sau pachete care cuprind utilaje autopropulsate.” (Antoaneta Curteanu, CEO UniCredit Leasing Corporation)
 

Autori

foto
UNICREDIT LEASING CORPORATION IFN SA