loader

Tot ce trebuie sa stii despre intalnirea cu angajatorul tau preferat la BuzzCamp

Intalnirea cu angajatorul tau preferat s-ar putea sa iti dea emotii mai mari decat prima zi de facultate sau primul date. Dar la BuzzCamp 16 ne-am propus sa-ti oferim toate informatiile de care ai nevoie si sprijinul necesar pentru a trece cu brio de intalnirea cu angajatorul indragit de tine.

Cand, cum si de ce sa mergi la BuzzCamp 16?
BuzzCamp 16 va avea loc in 8 orase din tara, fiecare dintre acestea avand la baza anumite teme de discutii, conferinte, workshopuri, companii interesate de viitorul tau si speakeri motivationali. BuzzCamp Bucuresti este primul eveniment din editia cu numarul 16, desfasurandu-se intre 19 si 21 octombrie, la Hotel Ramada Majestic. Iar pentru ca te-am sfatuit deja in ce zile sa nu-ti faci un program prea aglomerat, ce-ar fi daca ti-am destainui si ce companii vor veni la BuzzCamp Bucuresti?

 

Pregateste-ti CV-ul sau portofoliul, pentru ca te vei intalni cu:
Bucuresti – 19, 20, 21 octombrie
Ziua 1, 19 octombrie: HPE, Telus International, L’Oreal, Hilti, Ortec, ECDL, Ion Duvac
Ziua 2, 20 octombrie: ECDL, Cetelem, Aqua Carpatica, Mercedes-Benz;
Ziua 3, 21 octombrie: Accenture, DB Shenker, HPI, Persons, ECDL

 

Iti fac cu ochiul companiile care vor veni la BuzzCamp 16? Si nici macar nu ti-am zis inca ce speakeri am invitat. Pana dai scroll mai jos sa vezi cine vine, inscrie-te repede aici sa prinzi un loc la cele mai tari conferinte si workshopuri.

 

Ziua 1: 19.10.2016
Tema dezvoltare personala: Comunicarea display-to-display. Digitalizarea emotiilor.
Speakeri:

 • Marian Ionescu – Vlogger, blogger si Head of Social Media @ GMP PR
 • Matei Psatta – Head of Digital Strategy @ Leo Burnett

Transmiterea personala a emotiilor s-a transformat treptat intr-o digitalizare a emotiilor, odata cu evolutiile tehnologice. Pornind de la o comunicare person-to-person, am ajuns sa ne concentram pe o comunicare display-to-display, datorata importantei pe care a ajuns sa o aiba mediul online. Speakerii invitati de noi la eveniment ne vor povesti influentele generate de mediul online si cum putem face trecerea la comunicarea display-to-display, pentru a fi intotdeauna in pas cu tendintele.


Tema orientare in cariera: Angajat digitalizat – cum se desfasoara activitatea la birou?
Speakeri:

 • Stefan Lucian Lukacs – Account Manager @ Telus International
 • Anca Stefan – Digital & Consumer Intelligence Manager @ L'Oreal
 • Ecaterina Ion – HR Manager Romania & Site Center Lead @ HPE
 • Herman Wierenga – CEO @ Ortec

Abilitatile dezvoltate in timpul facultatii nu mai sunt suficiente pentru dezvoltarea profesionala a unei persoane. Insa mixul format din acestea, invatarea continua si tendintele digitalizarii ne ajuta sa evoluam in orice domeniu. Angajatul digitalizat nu mai respecta conturul traditional trasat pentru angajat, ci gaseste noi modalitati de lucru, ajutandu-se de mediul online. Reprezentantii companiilor prezente la eveniment ne vor detalia in ce masura ne ajuta Internetul sa ne imbunatatim calitativ activitatea de la birou.

 

Ziua 2: 20.10.2016
Tema dezvoltare personala: “I know what you did since you were born” (The Internet)
Speakeri: Anca Duma – Project Coordinator & Social Media Manager @ DC Communication, blogger @AncaDuma.ro

 

Care este limita dupa care te ghidezi atunci cand faci trecerea de la viata personala la viata online? In momentul in care decizi ca viata ta personala este interconectata cu cea online, trebuie sa iei in considerare si faptul ca viitorii angajatori cu care vei interactiona pot folosi mediul online ca instrument de observare a abilitatilor tale si a calitatilor care te definesc. La BuzzCamp, tinerii care isi doresc o cariera de succes vor invata ce impact poate avea mediul online asupra dezvoltarii lor personale si cum il pot folosi pentru a se incadra in normele domeniului in care vor sa lucreze.


Tema orientare in cariera: Generatia Z, designerii viitorului
Speakeri:

 • Ioana Predescu – Head of Shared Service Center @ Mercedes-Benz Romania
 • Florenta Voicu – Recruitment and Career Manager @ Cetelem
 • Dragos Apostu – Learning and Development Specialist @ Cetelem

Generatia Z este generatia post Millennials. In aceasta categorie intra tinerii nascuti incepand cu intervalul temporal 1995-2000. Un aspect semnificativ al acestei generatii este folosirea Internetului de la o varsta frageda. Membrii acestei generatii sunt mari fani ai tehnologiei si interactiunii din retelele de socializare, dand un nou sens universului digital. Pornind de la deschiderea pe care o au acesti tineri spre tehnologie, mediul online se schimba in functie de inovatiile pe care le aduc. Te numeri printre acestia? Speakerii de la BuzzCamp vor contura impactul pe care generatia Z il are asupra tuturor domeniilor.

 

Ziua 3: 21.10.2016
Tema dezvoltare personala: Perseverenta. De cate or incerci pana reusesti?
Speakeri:

 • Cristiana “Mongol” Stancu – Luptatoare profesionista, artist plastic, speaker motivational, actrita
 • Razvan ‘Krem’ Alexe – actor, artist hip hop
 • Marian Craciun – Consilier de cariera, Director al Departamentului de Consiliere si Orientare pentru Cariera - Universitatea din Bucuresti
 • Bogdan Grigore – Managing Partner @ Improvizatie, fotograf

Orice specialist care a reusit sa devina printre cei mai buni din domeniul sau, a trecut prin perioada de trial & error. Insa perseverenta si setea de cunoastere sunt pilonii care te pot ajuta sa reusesti, indiferent de domeniu. Speakerii prezenti la eveniment ne vor dezvalui de cate ori au incercat pana au reusit sa obtina profesional ceea ce isi propusesera si care sunt factorii care ii determina sa ramana in continuare cei mai buni in industria in care activeaza.


Tema orientare in cariera: Joburi hybrid. Cum va arata cariera ta peste 5 ani?
Speakeri:

 • Ionut Preda – Recruitment Specialist @ DB Shenker
 • Tiberiu Nancu – Implementation Manager @ DB Shenker
 • Florina Vintila – BPO, Recruitment Coordinator @ Accenture

Digitalizarea industriilor si evolutia constanta a tehnologiilor a dus la o noua definitie a locurilor de munca disponibile pe piata, precum si la aparitia altora. Pornind de la modul in care ne definim fisa postului si cerintele angajatorilor, am inteles ca se accentueaza prezenta joburilor hybrid, in cadrul carora angajatii nu mai au abilitati specifice unui singur domeniu, ci reusesc sa combine abilitati specifice mai multor arii de activitate.

 

Nu uita sa te inscrii aici, iar pentru programul pe ore, consulta agenda BuzzCamp.