loader
TheNEW by The Network: o afiliere la independenta

TheNEW by The Network: o afiliere la independenta

Nascuta din dorinta de a face lucrurile mai bine, mai fun, mai simplu, TheNEW s-a dezvoltat in ultimul an in jurul unor profesionisti cu experienta in industriile creative, leaderi in domeniile lor

                                                                

TheNEW, agentia digitala de creatie si strategie de brand infiintata acum un an in familia MCCANNPR, se afiliaza la reteaua de agentii independente a momentului, by The Network, consolidandu-si astfel commitment-ul creativ si caracterul independent si continuand sa acceseze clienti si resurse internationale ca parte dintr-un portofoliu in continua dezvoltare.

Nascuta din dorinta de a face lucrurile mai bine, mai fun, mai simplu, TheNEW s-a dezvoltat in ultimul an in jurul unor profesionisti cu experienta in industriile creative, leaderi in domeniile lor. 2022 a fost anul de conceptie, de asezare, de “baze”, de la talent si proceduri pana la un portofoliu de clienti cu peste 20 de branduri locale si internationale, printre care Nepi (City Park, Promenada), La Fantana, Maurisse Poland&Germany (Selfie Project), Honor, Agent Green, Pharmagenix, IMSAT, UPSA (Fervex), Fater Italia (ACE), Artexim (Festivalul Enescu), Biofarm, Habitat for Humanity si altii.

Pentru acestia, TheNEW ofera servicii integrate de strategie, creatie, social media, film content si activation marketing intr-un mix care pune accentul pe inovatie si social value. De asemenea, TheNEW ofera clientilor sai sesiuni de coaching si on-boarding pentru un proces de co-creation cat mai fluid.

Suntem convinsi ca o retea globala detinuta de agentii de creatie independente va oferi clientilor nostri mixul perfect dintre cele doua lumi: acces la cei mai buni creativi si o retea functionala capabila sa creeze solutii relevante la nivel global. Avem un respect urias pentru nivelul de creativitate al campaniilor made in Romania. Nu degeaba vi se spune “brazilienii din CEE”! Exista potentialul ca aceasta Romania sa devina un hotspot creativ in regiune si nu numai. In acest context, TheNEW se potriveste manusa in by The Network. Am urmarit cu atentie cariera lui Claudiu, premiile si campaniile la care a participat si suntem convinsi ca vom face chestii tari impreuna”, spune Per Pedersen, ex-Global Creative Chairman Grey Group, omul care a adus Pussy Riot pe scena de la Cannes si fondator by The Network.

TheNEW e genul de agentie facuta din ambitie si una din ambitiile noastre a fost sa ne putem compara cu agentii creative “de afara”. Suntem mandri ca facem parte dintr-o retea de agentii independente cu un palmares de oameni, branduri si premii atat de impresionant si abia asteptam sa punem umarul cu talentul si experienta noastra”, spune Ionut Ciobanu, Managing Director TheNEW.

                                             

Claudiu Dobrita, Creative Partner TheNEW: “by The Network e singurul gen de retea la care ne-am dorit sa aderam. Nascuta in mijlocul pandemiei, de oameni care nu se feresc sa riste, precum Per Pedersen si Andrea Stillacci, impreuna cu care am lucrat campanii internationale si de la care am avut norocul sa invat la inceputul carierei mele, by The Network este la ora actuala cea mai noua si hot retea globala de agentii independente”.

by The Network este o retea globala ce inglobeaza shop-uri de creatie recunoscute international in ultimul deceniu, precum Herezie, White Rabbit, Mortierbrigade, Small, Girls Are Awesome si Worth Your While. In cei doi ani de la infiintare, by The Network a semnat campanii precum Kill Your Darlings, reper pentru reinventarea industriei de comunicare din perspectiva misiunii creative, Fuck The Rules, Flutwein sau lansarea Resident Evil pentru Amazon - si a adunat la festivalurile internationale peste 50 de distinctii, dintre care 25 de Cannes Lions.

Cea mai importanta ambitie a noastra la momentul acesta e sa facem campanii de impact alaturi de TheNEW. Nu doar in regiune, ci la nivel global. In al doilea rand, ne dorim sa oferim clientilor nostri acces la pietele din CEE alaturi de agentii remarcabile precum TheNEW in Romania, White Rabbit in Ungaria si Proof in Bulgaria”, a mai adaugat Per Pedersen.

TheNEW traieste, se distreaza si creeaza in George Enescu 11A si pe www.thenew.ro

Viziteaza by The Network pe www.bythenetwork.com.