loader
Tehnologia revolutionara Gaming + de la HONOR, performanta grafica la MWC 2019

Tehnologia revolutionara Gaming + de la HONOR, performanta grafica la MWC 2019

Gaming+ aduce viteze mai mari, calitate mai buna a imaginii si fidelitatea la un alt nivel pentru gaming-ul mobil

HONOR, unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, a dezvaluit la Mobile World Congress 2019 (MWC 2019) tehnologia revolutionara Gaming+.

Gaming+ include o serie de actualizari de tehnologie care sporesc semnificativ performanta, calitatea grafica si fidelitatea imaginii jocurilor mobile pe HONOR View20. Aceste upgrade-uri vin dupa ce HONOR a anuntat un ecosistem de aplicatii folosind camera TOF 3D care vesteste o noua era AR, precum si noul outfit Fortnite HONOR Guard pentru utilizatorii HONOR View20.

George Zhao, presedinte HONOR, a declarat: „HONOR anunta cu bucurie ca cel mai recent membru al seriei HONOR View, HONOR View20, a atins deja pragul de 1,5 milioane de vanzari. Suntem cu un pas mai aproape de obiectivul nostru de a deveni unul dintre primele cinci branduri de smartphone-uri in trei ani. Prin tehnologia revolutionara Gaming+, am imbunatatit si mai mult performanta grafica a smartphone-urilor, satisfacand cerintele in crestere ale consumatorilor tineri pentru o experienta de gaming mobil mai buna. Impreuna cu aplicatiile futuriste ale camerei 3D TOF si cu noul outfit Fortnite HONOR Guard, HONOR aduce consumatorilor experiente exceptionale si diversificate.".

GAMING+ si mai mult divertisment pentru gameri

HONOR View20 a fost lansat luna trecuta la Paris cu cinci functii in premiera mondiala, printre care: camera foto de 48MP, camera frontala de 25MP integrata in ecran, cipset-ul AI 7in Kirin 980, tehnologia AI Wi-Fi Triple-Antenna si designul cu nanotextura aurora. Gaming+ imbunatateste experienta de gaming prin upgradarea sistemului, cu imbunatatirea eficientei GPU, optimizarea incarcarii GPU, tehnologia de predictie a incarcarii AI si de inalta definitie. Cu aceste beneficii, HONOR View20 ofera cel mai inalt nivel de performanta pentru jocurile mobile.

Noua tehnologie Gaming+ imbunatateste eficienta energetica SOC cu 20,34%. Actualizarea cipset-ului GPU Mali-G76 include optimizarea transformarii, care imbunatateste job scheduling-ul si computing-ul paralel. Aceasta reduce instructiunile duplicat si excesul de GPU si creste viteza de transfer de date intre CPU, GPU si memorie. In plus, GPU functioneaza perfect cu tehnologia inovatoare AI pentru programarea modulatiei de frecventa, pentru a anticipa sarcinile prin monitorizarea ratei de cadre pe secunda (fps), a calitatii imaginii si a intrarilor de pe touchscreen in timp real, si identifica in mod inteligent blocajele de performanta. Pentru jocuri, noua tehnologie AI imbunatateste precizia predictiei de incarcare a fiecarui cadru cu peste 30% in comparatie cu metodele traditionale. O alta functie cheie, optimizarea GPU, imbunatateste calitatea imaginii si reduce consumul de energie. In plus, actualizarea genereaza capabilitati de inalta definitie pentru gaming, realizand un contrast mai bun, niveluri mai ridicate de luminozitate si o paleta mai larga de culori.

Ca urmare a acestui upgrade, versiunea Fortnite Vulkan poate fi suportata si pe HONOR View20, oferind jucatorilor o experienta mai rapida si mai usoara. In plus, jocuri populare pentru mobil, cum ar fi QQ Speed si Arena of Valor, au fost optimizate pentru a suporta aceasta functie de inalta definitie. Gamerii pot acum experimenta o mai mare claritate si mai multe detalii.

Crearea unei stranse legaturi cu fanii este o valoare esentiala pentru brandul HONOR. Pentru a sarbatori lansarea HONOR View20, HONOR colaboreaza cu Epic Games pentru a duce experienta de joc mobila Fortnite spre noi culmi. In cadrul acestei colaborari, detinatorii de HONOR View20 vor avea acces exclusiv la outfit-ul Fortnite HONOR Guard. Incepand cu data de 25 februarie, utilizatorii HONOR View20 au posibilitatea de a revendica outfit-ul exclusiv la adresa www.hihonor.com.

In plus, camera 3D TOF a telefonului HONOR View20 creeaza o noua dimensiune a jocurilor interactive si mai multe posibilitati pentru urmatoarea generatie de AR. Aceasta este dotata cu capabilitati de detectare a profunzimii, recunoastere a scheletului si capacitati de captare a miscarilor in timp real, permitandu-le consumatorilor sa se bucure de diferite functii interactive, cum ar fi modelarea 3D, calcularea numarului de calorii prin AI, jocuri controlate de miscare Magic AR si 3D. Brave Jelly este cel mai recent joc controlat de miscare al acestei familii. In viitor, HONOR intentioneaza sa colaboreze cu mai multe parti terte pentru a crea un ecosistem 3D TOF integrat, care sa deschida o noua era pentru masurarea AR, social media si cumparaturi.

HONOR View20 primeste numeroase aprecieri din partea mass-media

De la lansarea globala din ianuarie, designul si functiile superioare ale HONOR View20 au fost recunoscute pe scara larga de catre expertii si consumatorii din industrie. Telefonul a primit aprecieri de la mass-media si influenceri, inclusiv rating-uri de 5 stele de la cele mai prestigioase publicatii din industrie:

  • Rating de 5 stele de la Stuff„Honor intra in prima liga cu unul dintre cele mai impresionante telefoane din clasa sa.”
  • Rating de 5 stele de la The Guardian„Este primul telefon distinct, cu un decupaj in forma de orificiu.”
  • Rating de 5 stele de la T3„Honor View 20 este cel mai bun smartphone mid-range de pe piata la ora actuala.”
  • Rating de 5 stele de la Expert Reviews„Cu camera sa pentru selfie-uri integrata in ecran si camera foto principala de 48 MP, Honor View20 este unul dintre cele mai atractive telefoane din ultima vreme.”

HONOR View20 a obtinut performante excelente in vanzari si la nivel regional. In China, HONOR View20 este campion dublu (vanzari si venituri din vanzari) pe platformele online in gama de preturi de 3000 RMB si peste. In prima saptamana de la lansarea sa in Franta, cel mai recent varf de gama a devenit  Best Seller nr.1 pe Amazon in categoria de 499 euro si peste. De asemenea, a primit premiul pentru cele mai multe vanzari ale unui smartphone la Senheng, unul dintre principalii comercianti independenti din Malaezia.

 

Autori

foto
HUAWEI TECHNOLOGIES SRL