loader
TBI Credit lanseaza o solutie digitala de finantare pentru servicii stomatologice

TBI Credit lanseaza o solutie digitala de finantare pentru servicii stomatologice

TBI Credit, parte a TBI Bank, intra pe segmentul de creditare digitala in domeniul medical printr-un parteneriat cu clinica de stomatologie DentoCare, care permite astfel clientilor sa acceseze servicii stomatologice cu plata in rate prin intermediul platformei digitale de creditare TBI.

Clientii DentoCare pot beneficia, incepand cu luna august, de servicii de specialitate complexe, inclusiv aparate sau implanturi dentare, cu finantare 100% digitala oferita de TBI Credit. Metoda de plata este accesibila direct pe DentoCare.ro, iar procesul de creditare este exclusiv online, disponibil 24/7, fara a fi necesara vizita la banca. Dupa ce aleg serviciile stomatologice pe care vor sa le finanteze prin TBI Credit si numarul de rate – intre 6 si 60, clientii intra in apel video cu un reprezentant al TBI Credit in vederea  identificarii online si a semnarii  electronice a tuturor documentelor necesare.

 

„Parteneriatul cu DentoCare este primul pas pe care il facem pe segmentul finantarii de servicii medicale. In prezent, majoritatea comerciantilor care folosesc platforma noastra digitala de creditare provin din industrii precum IT&C, fashion, decoratiuni interioare, DYI sau turism. Platforma eCommerce permite practic oricarui business sa asigure clientilor posibilitatea de a accesa solutii de finantare simplu si rapid, intr-un proces digital si sigur, care necesita doar 10 minute”, spune Kostas Tovil, Senior Vice President al eCommerce TBI Credit.


Comerciantii pot integra platforma digitala de creditare oferita de TBI Credit pe website-urile proprii intr-un mod facil si accesibil, diversificand astfel metodele de plata oferite clientilor si devenind mai competitivi.

 

Autori

foto
TBI BANK EAD SOFIA - SUCURSALA BUCURESTI