loader
Subway® Romania se extinde in 2019 prin deschiderea de noi restaurante cu un decor fresh si dezvoltarea serviciului de delivery

Subway® Romania se extinde in 2019 prin deschiderea de noi restaurante cu un decor fresh si dezvoltarea serviciului de delivery

Subway® Romania, parte a celui mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume, a incheiat 2018 cu rezultate financiare foarte bune datorita optimizarii excelente a afacerii.

Cu o retea de 38 de restaurante in Romania, dintre care 17 in Bucuresti, SUBWAY® Romania si-a marit continuu profiturile si va continua tendinta ascendenta in 2019.

Cu peste 500 de angajati in Romania, 38 de restaurante functionale si alte 10 in dezvoltare, Subway® Romania a incheiat anul 2018 in crestere. Volumul vanzarilor per restaurant a crescut cu 8% fata de 2017. Tendinta pozitiva s-a resimtit si in prima luna a anului 2019.

"In ultimul an, ne-am concentrat pe optimizarea afacerii, prin urmare am reusit sa mentinem o tendinta de crestere si sa ne pastram clientii fideli. Totodata, platforma de livrare a avut o crestere spectaculoasa si am reusit sa dublam numarul de comenzi in doar cateva luni. Asemeni anilor anteriori, am continuat sa ne dezvoltam afacerile, am mentinut tendinta pozitiva prin cresterea cifrei de afaceri, a vanzarilor si a profitabilitatii ", spune Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona Bucuresti-Ilfov.

"In anul 2019 continuam sa dezvoltam marca SUBWAY® si sa o facem mai puternica in Romania. Planificam sa deschidem noi restaurante stradale in marile orase universitare si sa continuam parteneriatul cu statiile de benzina in tranzit din toata tara. Anul acesta vom redecora pe conceptul "Fresh Forward Decor" toate restaurantele care au fost deschise in 2012 ", spune Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zona din afara Bucuresti-Ilfov.

In 2018, romanii au aratat apreciere si receptivitate pentru produsele Subway si in 2019 accentul va fi pus pe francizati.

"Suntem in contact direct cu francizatii Subway si suntem gata sa oferim sprijin celor care doresc sa inceapa o afacere in Romania. Continuam negocierile pentru a obtine cele mai bune locatii si cele mai bune preturi de inchiriere", spune Rumen Radev, Business Development Agent pentru Bucuresti -Ilfov zona.

In 2019, Subway® Romania va deschide primele restaurante cu conceptul de Fresh Forward Decor”. Primul va fi deschis in Pitesti. De asemenea, marca va continua sa introduca noi sandwich-uri si noi arome de cafea. Subway® se concentreaza pe servicii exceptionale si pe calitatea produselor, dar si pe extinderea programului de livrare la domiciliu.

Mai multe detalii despre ofertele restaurantelor SUBWAY® puteti gasi pe Subway Romania.

 

Autori