loader
Stein & Partner anunta parteneriatul cu reteaua globala Signium

Stein & Partner anunta parteneriatul cu reteaua globala Signium

Stein & Partner devine partenerul Signium in Romania si Austria, consolidand astfel resursele companiei in strainatate

Stein & Partner, unul dintre primii furnizori de servicii de Executive Search si consultanta in domeniul capitalului uman din piata locala, devine parte din Signium incepand cu ianuarie 2020. Aceasta este o retea globala de Executive Search si consultanta in leadership cu mai mult de 60 de ani de experienta, peste 50 de birouri in orase cheie din intreaga lume, sprijinind companii din diverse industrii sa ia deciziile corecte in momente de importanta strategica.

Prin urmare, Stein & Partner devine partenerul Signium in Romania si Austria, consolidand astfel resursele companiei in strainatate si, in consecinta, capacitatea de a sustine obiectivele de dezvoltare ale clientilor sai din regiunea Europa Centrala si de Est.

Faptul ca ne alaturam Signium ne va permite sa accesam o retea globala cu competente complementare si sa-i putem sustine si mai mult pe clientii nostri in proiecte complexe de cautare internationala, identificand talent exceptional in mai multe locatii, atat la nivel regional, cat si global”, a declarat Sebastian Stein, Managing Partner in cadrul Stein & Partner.

„Signium este un parteneriat global infiintat in 1951 in Statele Unite si suntem in prezent in primele 30 de firme de profil din lume. Suntem incantati ca Stein & Partner este acum parte din reteaua noastra, intrucat consideram echipa din Romania ca fiind un plus important pentru noi”, a spus Presedintele Signium, Alastair Paton.

Anuntul a fost facut in cadrul evenimentului organizat de Stein & Partner pentru a marca un sfert de secol de activitate in Romania si CEE. Sub tema „Credem in Europa de Est”, a reunit oaspeti de onoare precum Excelenta Sa domnul Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Germaniei si Excelenta Sa domnul Arthur Mattli, Ambasadorul Elvetiei, Alastair Platon, Presedinte al Signium Global si alti parteneri strategici la nivel regional. Werner E. Stein, fondatorul si Presedintele Stein & Partner, si Sebastian Stein au sustinut, de asemenea, scurte discursuri despre trecutul si viitorul companiei. Discutiile au fost moderate de Friederike Rissing, Director de Resurse Umane in cadrul Reckitt Benckiser Germania.

Sunt incantat sa fiu prezent la aceasta aniversare jubiliara atat de speciala. Abordarea nu exista distractie fara riscuri a jucat probabil un rol atunci cand domnul Stein a venit in Romania imediat dupa Revolutie si si-a fondat compania in urma cu un sfert de secol. Romania a avut o dezvoltare semnificativa, la fel si compania Dvs., nu numai la nivel local, ci si in regiune”, a declarat Excelenta Sa, domnul Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Germaniei in Romania.

De asemenea, Excelenta Sa, domnul Arthur Mattli, Ambasadorul Elvetiei in Romania, a declarat: „Ma simt onorat sa iau cuvantul la aceasta ocazie speciala pentru a felicita o companie de consultanta care a fost construita acum 25 de ani cu dorinta de evidentiere a potentialului Europei de Est si misiunea de a contribui la dezvoltarea acesteia".

In plus, in acest an Stein & Partner a anuntat ca un nou Partener, Dan Gataiantu, a preluat conducerea biroului din Viena, prin urmare planurile de dezvoltare pentru aceasta regiune vor fi de asemenea atinse.

Despre Stein & Partner

Infiintata in 1994 in Bucuresti, Stein & Partner ofera un portofoliu extins de servicii care variaza de la Executive Search, dezvoltarea si alinierea capitalului uman in fuziuni si achizitii, la coaching pentru integrare si nu numai. Activitatea companiei s-a reflectat in peste 1500 de posturi de conducere ocupate de-a lungul timpului, cu o rata de succes de peste 94%.

In acelasi timp, colaborarea cu sute de clienti si mii de candidati din numeroase industrii, inclusiv farma, FMCG, banci, asigurari sau constructii, a ajutat compania sa dobandeasca experienta cu profesionisti foarte diversi, cu diferite nevoi, asteptari, viziuni si valori.

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati: https://steinandpartner.com

Despre Signium

Signium este una dintre cele mai importante retele de Executive Search si consultanta in leadership din lume, cu o istorie care incepe in anii 1950, cu birouri in orase cheie pentru business de pe intreg mapamondul. Compania priveste dincolo de calificarile si experienta unui candidat anume si ia in considerare afinitatea culturala si valorile clientului, numind aceasta abordare „aplicarea inteligentei si intuitiei”. Cu pasiune, cunostinte si parteneri experimentati, Signium consiliaza lideri de afaceri in ceea ce priveste dezvoltarea abilitatilor, oamenilor si a organizatiilor lor.

Mai mult, Signium a fost, de asemenea, un membru fondator al organizatiei globale de standarde in industrie, Asociatia Consultantilor de Executive Search si Leadership (AESC).

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati: www.signium.com.

Autori

foto
STEIN & PARTNER MANAGEMENT CONSULTING SRL