loader
Startup Growpad - Un program de accelerare pentru startup-uri, a fost lansat astazi de KPMG Romania si Spherik Accelerator

Startup Growpad - Un program de accelerare pentru startup-uri, a fost lansat astazi de KPMG Romania si Spherik Accelerator

KPMG Romania in parteneriat cu Spherik Accelerator ajuta companiile de tip startup sa gaseasca resursele potrivite si finantarea de care au nevoie pentru a se dezvolta. Proiectul se va numi Startup Growpad.

Participantii vor avea acces la mentori cu experienta, care ii pot ajuta sa planifice urmatorii pasi pentru a-si dezvolta afacerile, precum si asistenta in a identifica potentiali clienti. Acestia vor primi si ajutorul de care au nevoie pentru a gasi si obtine finantare. La inceputul proiectului vor fi agreate un set de obiective, iar scopul este ca, pana la finalul programului, startup-urile sa fi castigat cunostinte importante si acces la potentiali investitori, care le vor plasa intr-o pozitie mai buna pentru a reusi.

 

Aura Giurcaneanu, Partener KPMG Romania, in Departamentul de Audit, adauga: “Romania are o comunitate vibranta de oameni entuziasti si talentati care sunt dornici de a dezvolta noi startup-uri. Startup Growpad va fi foarte benefic in a sustine sectorul de antreprenoriat din Romania, precum si economia, in general”.

 

René Schöb, Partener KPMG Romania, in Departamentul de Taxe, explica: “Exista mute idei de startup interesante, in special in sectorul IT, insa multe dintre ele nu reusesc sa se ridice pentru ca nu au suficienta experienta practica in zona de a initia si dezvolta o afacere. Inscriindu-se in programul Startup Growpad, participantii vor primi acces la cunostintele vaste ale KPMG dintr-o gama larga de industrii si procese de business. Acestia vor beneficia si de experienta echipei Spherik Accelerator in lucrul cu startup-uri pentru a le ajuta sa-si transforme ideile in realitate”.

 

Diana Rusu, Director Executiv al Spherik Accelerator, detaliaza: “Cea mai mare provocare pentru un startup aflat la inceput de drum este intelegerea pietei si identificarea potentialilor clienti. Prin combinarea experientei noastre de a ajuta startup-urile aflate in stadii incipiente de dezvoltare cu expertiza KPMG in a oferi ajutor pentru dezvoltarea afacerilor, putem oferi un produs unic, care vine in sprijinul antreprenorilor romani”.

 

Startup-urile interesate de a face parte din programul Startup Growpad sunt invitate sa aplice pana la 3 iunie pe: http://spherikaccelerator.com/startup-growpad/
 

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL