loader
SsangYong va prezenta noul MUSSO PICKUP si E-SIV ELECTRIC CONCEPT la cea de-a 88-a editie a Salonului Auto International de la Geneva

SsangYong va prezenta noul MUSSO PICKUP si E-SIV ELECTRIC CONCEPT la cea de-a 88-a editie a Salonului Auto International de la Geneva

SsangYong Motor Company va prezenta noul “Musso” pick-up pentru Europa si premiera mondiala a conceptului electric “e-SIV” la editia din acest an a Salonului International Auto de la Geneva 2018.

Construit pe aceeasi arhitectura ca si nava-amiral SUV-ul Rexton, Musso imparte cu acesta constructia de caroserie pe sasiu pentru a furniza un vehicul utilitar potent care sa ofere performante excelente pe teren accidentat si siguranta deplina multumita sistemului de tractiune integrala si a sasiului ultra-rezistent.

 

Noul concept e-SIV este un model strategic pentru SsangYong care expune abordarea marcii pentru viitorul vehiculelor electrice, conectivitatea si condusul autonom.


e-SIV – care inseamna Electronic Smart Interface Vehicle – este un vehicul electric (EV) din segmentul C si a fost dezvoltat pentru a demonstra capacitatea marcii SsangYong de a se adapta creerii si mobilitatii si conectivitatii alaturi de conducerea autonoma. Compania recunoaste ca acestea vor schimba in viitor paradigma mobilitatii cu rezultat pozitiv in interesul clientilor, angajamentului si experientei, iar e-SIV va fi pilonul central pentru a prefigura viitoarele generatii de SUV-uri SsangYong si de vehicule electrice.
 

Autori

foto
SSANGYONG MOTOR COMPANY