loader
Sharp si-a prezentat cel mai nou monitor, dedicat lucrului in sistemul de operare Windows

Sharp si-a prezentat cel mai nou monitor, dedicat lucrului in sistemul de operare Windows

La lansarea comuna, Sharp si Microsoft au prezentat avantajele lucrului la distanta si ale interactionarii in timp real intre cinci birouri din Belgia, Franta, Italia, Polonia si Marea Britanie

In cadrul unei serii de evenimente realizate prin colaborare la distanta, in birourile Microsoft din Belgia, Franta, Italia, Polonia si Marea Britanie, Sharp le-a prezentat partenerilor sai primul sau monitor dedicat lucrului in sistemul de operare Windows. Monitorul interactiv de ultima generatie, 4K Ultra HD, a fost proiectate pentru a sustine si a imbunatati colaborarea in echipa. De asemenea, beneficiaza si de tehnologia Sharp de recunoastere tactila, dar si de senzori care fac posibil lucrul cu serviciile Microsoft Azure Digital Twins, pentru monitorizarea spatiului in care se lucreaza in echipa.

La lansarea comuna, Sharp si Microsoft au prezentat avantajele lucrului la distanta si ale interactionarii in timp real intre cinci birouri, pentru a arata ca monitorul produs de Sharp, dedicat lucrului in sistemul de operare Windows, si programele Microsoft faciliteaza in mod evident colaborarea in cadrul oricarei companii.

Monitorul proiectat de Sharp, dedicat lucrului in sistemul de operare Windows, a fost creat pentru a fi utilizat cu cele mai cunoscute instrumente Microsoft - de ex. pachetul Office 365, care le asigura companiilor un centru digital pentru lucrul in echipa, precum si Microsoft Teams, care creeaza o platforma pentru comunicare, pentru transferul de documente si, in acelasi timp, ofera instrumente utile pentru desfasurarea activitatii.

Monitorul de 70”, dedicat lucrului in sistemul de operare Windows, este prevazut cu senzori pentru internetul lucrurilor (IoT), care permit controlarea salilor de sedinte. Senzorii pot transmite date catre platforma Azure Digital Twins, permitandu-i administratorului cladirii sa monitorizeze accesul in salile de sedinta, calitatea aerului, intensitatea luminii si nivelul de umiditate.

Aceste functii avansate fac parte din viziunea companiei Microsoft si constau in utilizarea posibilitatilor de cloud computing la locul de munca, combinand inteligenta artificiala, internetul lucrurilor si instrumente care cresc eficienta, pentru a crea un mediu de lucru mai productiv si mai favorabil cooperarii. Companiile vor putea folosi aceste date pentru a controla sistemele de incalzire, de racire si de acces in sali, tinand cont de utilizarea efectiva a spatiului.

"Monitorul realizat de Sharp, dedicat lucrului in sistemul de operare Windows se conecteaza si se utilizeaza cu usurinta. Este suficient sa va duceti la el, sa il porniti si sa incepeti sa lucrati cu echipa. Dar asta nu e tot. Acest monitor controleaza si starea mediului, asigurand obtinerea unor conditii de lucru optime. Este o solutie ideala pentru cei care isi doresc ca locul in care lucreaza sa fie mai inteligent. Poate fi elementul central al salii de sedinte sau o fereastra pentru comunicarea cu ceilalti membri ai echipei si chiar cu restul lumii" a spus Maciej Materna, Product Manager Visual Solutions CEE.

Monitorul realizat de Sharp, dedicat lucrului in sistemul de operare Windows este deja disponibil la vanzare.

 

Autori