loader
Schneider Electric devine membra a Coalitiei pentru Securitate Cibernetica

Schneider Electric devine membra a Coalitiei pentru Securitate Cibernetica

Promoveaza increderea in digitalizare intr-o lume conectata, prin prioritizarea practicilor de securitate cibernetica.

Consecventa obiectivului de a securiza si proteja increderea in economia digitala, compania Schneider Electric este membra a Coalitiei pentru Securitate Cibernetica, ce isi are sediul la Washington. Schneider Electric continua sa aiba o colaborare stransa cu guvernele, clientii, si partenerii pentru a raspunde riscurilor si provocarilor din domeniul securitatii cibernetice. Prin participarea la Coalitie, Schneider isi afirma angajamentul de a fi deschisa si transparenta, astfel incat sa poata detecta, preveni si raspunde mai bine amenintarilor cibernetice.

Coalitia pentru Securitate Cibernetica reuneste companii de top, care sprijina factorii de decizie guvernamentali in dezvoltarea de solutii, care:

• Promoveaza un ecosistem de securitate cibernetica robust;

• Sprijina dezvoltarea si adoptarea inovatiilor de securitate cibernetica

• Incurajeaza organizatiile sa ia masuri de imbunatatire a securitatii cibernetice.

 „Schneider Electric ia in serios provocarile de securitate cibernetica si faptul ca ne-am angajat sa jucam un rol important in dezvoltarea de solutii”, declara Hervé Coureil, Chief Digital Officer, Schneider Electric. „Statutul de membru ne asigura posibilitatea de a initia conversatii deschise, transparente si o colaborare care promoveaza adoptarea politicilor si a legilor de securitate cibernetica in beneficiul clientilor, al partenerilor si al tuturor partilor interesate din compania noastra, inclusiv al comunitatilor si al mediilor unde activam.”

Ca membru al coalitiei, Schneider Electric contribuie la imbunatatirea modului in care agentiile guvernamentale si organismele de reglementare si de standardizare, cercetatorii in securitate, furnizorii, partenerii si clientii colaboreaza in ceea ce priveste abordarea riscurilor de securitate cibernetica.

"Schneider Electric impartaseste prioritatile Coalitiei, in cadrul careia putem colabora cu lideri din industrie care au tehnologia, expertiza si abilitatile necesare pentru securizarea si protejarea economiei digitale", a declarat Christophe Blassiau, Chief Information Security Officer, Schneider Electric. „Lucrand cu ecosistemul nostru global de parteneri, vom continua sa promovam atat securitatea la nivel de companie, cat si securitatea cibernetica la convergenta tehnologiei informatiei (IT) cu tehnologiile operationale (OT). In afara de faptul ca am adoptat o strategie de securitate cibernetica din stadiul proiectarii, care se aliniaza cadrului de securitate cibernetica NIST, platforma noastra IoT EcoStruxure™, le ofera clientilor solutii si servicii de securitate end-to-end pentru a proteja un vast ecosistem digital."

Pentru mai multe informatii despre strategia de securitate cibernetica a Schneider Electric, puteti descarca lucrarea Cybersecurity at Schneider Electric.

 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL