loader
Reff & Asociatii isi consolideaza practica prin promovarea a noua avocati

Reff & Asociatii isi consolideaza practica prin promovarea a noua avocati

Realizarile celor noua avocati nu reprezinta doar succesul lor, ci si al intregii firme

Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, isi consolideaza practica prin promovarea a noua avocati in noi etape de cariera, pe langa numirea lui Cristi Secrieru ca nou partener, in iulie. Astfel, avocatii recent promovati in cadrul firmei sunt Luiza Ionescu-Donoiu, Andreea Serban si Ovidiu Balaceanu, in calitate de Senior Managing Associates, Adelina Somoiag, in calitate de Managing Associate, Roxana Bratosin, Calin Georgescu-Muresanu, Cristiana Baltag, Lorena Slevoaca si Matei Stefanescu, in calitate de Senior Associates.

Felicit realizarile celor noua avocati ai nostri, care nu reprezinta doar succesul lor, ci si al intregii firme, avand in vedere ca Reff & Asociatii creste din punctul de vedere al expertizei si al experientei. Suntem una dintre cele mai mari firme de avocatura din Romania, cu o expertiza vasta, care contribuie la furnizarea de servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri, si cu acces la reteaua globala Deloitte Legal, care cuprinde 2.500 de avocati din peste 80 de tari. Aceste promovari arata nivelul ridicat al competentelor echipei noastre si, in acelasi timp, sunt dovada talentului avocatilor nostri, a dedicarii si a motivatiei lor de a avea succes. Echipa noastra este formata din profesionisti de toate varstele care contribuie la energia, concentrarea si angajamentul necesar pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri. Imi face o mare placere sa anuntam astazi cei noua avocati recent promovati in cadrul firmei, dedicati filosofiei noastre de a pune clientii pe primul loc si sintagmei care sintetizeaza abordarea noastra, Attorneys at heart”, a declarat Andrei Burz-Pinzaru, Managing Partner la Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal.

Luiza Ionescu-Donoiu a fost numita Senior Managing Associate in departamentul de litigii din cadrul Reff & Asociatii. Cu mai mult de 11 ani de experienta in practica administrativa, fiscala si comerciala, ea coordoneaza un numar mare de litigii administrative impotriva autoritatilor nationale si, in special, litigii fiscale impotriva autoritatilor fiscale. In plus, Luiza reprezinta companii de top dintr-un spectru larg de industrii in cazuri de arbitraj, litigii comerciale si litigii de munca. Luiza este licentiata in drept la Universitatea din Bucuresti (2008) si are un master in drept fiscal si bancar (LLM) de la Universitatea Nicolae Titulescu (2009). Este membra a Baroului Bucuresti din anul 2009.

Andreea Serban a fost promovata Senior Managing Associate in departamentul de Drept Financiar Bancar. Cu o experienta de opt ani in aspecte diverse de dreptul afacerilor, dobandita in cadrul acestei societati de avocati, Andreea este specializata in principal in drept bancar. Andreea a asistat in peste 15 de tranzactii privind transferul unor portofolii de credite in valoare nominala agregata de peste sapte miliarde de euro. De asemenea, ea are experienta semnificativa in implementarea unor proiectele complexe de tip M&A in sectorul financiar, in structurarea unor platforme pentru externalizarea activitatii de management a unor volume mari de credite, precum si a transferurilor sintetice. Clientii o apreciaza pe Andreea pentru ca este „un avocat tanar entuziast care dovedeste o cunoasterea excelenta a pietei secundare a creditelor neperformante din Romania”, avand „o abordare echilibrata si abilitatea de a propune solutii acceptabile pentru ambele parti, evitand astfel blocajele in cursul negocierilor si asigurand incheierea tranzactiei” si care „nu intelege doar implicatiile juridice ale proiectului, ci si aspectele comerciale” (Ghidul juridic international IFLR1000).

Avand 12 ani de experienta in domeniul dreptului mediului si al alimentatiei, Ovidiu Balaceanu a fost numit Senior Managing Associate in cadrul Reff & Asociatii. Ovidiu asista clientii in vederea respectarii reglementarilor de mediu (de exemplu, gestionarea deseurilor/raspunderea extinsa a producatorului, prevenirea si controlul poluarii, proceduri de reglementare si regimul siturilor contaminate) si a cerintelor legislatiei privind alimentele. De asemenea, el ofera asistenta atat in vederea pregatirii, cat si in timpul controalelor realizate de catre autoritatile de mediu si siguranta alimentelor si colaboreaza cu echipa de litigii in pregatirea cauzelor cu componenta de legislatie de mediu si alimentara. Ovidiu este licentiat in drept la Universitatea din Bucuresti (2007), masterand in dreptul mediului la Universitatea Ecologica din Bucuresti (2011) si membru al Baroului Bucuresti din 2008.

Adelina Somoiag a fost numita Managing Associate in departamentul de litigii din cadrul Reff & Asociatii. Cu aproximativ noua ani de experienta profesionala in litigii si arbitraj, Adelina reprezinta clienti in fata autoritatilor romane si a instantelor judecatoresti in litigii comerciale, litigii administrative, de achizitii publice si fiscale. De asemenea, ea a asistat clienti importanti atat in pregatirea, cat si in timpul controalelor efectuate de autoritatile fiscale antifrauda. Adelina este licentiata in drept (2009), masterand in cariere juridice la Universitatea din Bucuresti (2011) si membra a Baroului Bucuresti din 2010.

Numita Senior Associate in departamentul dedicat industriei serviciilor financiare din cadrul Reff & Asociatii, Roxana Bratosin are patru ani de experienta profesionala si a dobandit cunostinte vaste in domenii precum pietele de capital, bancar - reglementare si asigurari, acordand o atentie sporita evolutiei cadrului de reglementare national si european in aceste domenii (CRD/CRR, MiFID II, AIFMD, MAD/MAR, Solvency II, IDD, Regulamentul UE privind securitizarea). Roxana a asistat clienti din sectorul serviciilor financiare in numeroase proiecte complexe (institutii de credit, institutii financiare nebancare, firme de investitii, fonduri de investitii, companii listate, societati de asigurare). In 2015, a absolvit Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept, si a devenit membra a Baroului Bucuresti.

Numit recent Senior Associate in cadrul Reff & Asociatii, Calin Georgescu-Muresanu asista clientii in practica de drept imobiliar si constructii. Cu patru ani de experienta, Calin este specializat in proiecte de achizitii de proprietati (actiuni sau tranzactii de active), incluzand redactarea, pregatirea documentatiei contractuale, audit juridic si proceduri de verificare a titlurilor, atat din partea vanzatorilor, cat si din cea a cumparatorilor. In plus, Calin a fost implicat in mai multe proiecte de conformitate cu legislatia in domeniul reglementarilor, precum si de asistenta in faza de dezvoltare a proiectelor imobiliare. Este licentiat in drept la Universitatea Babes-Bolyai (2015) si, in acelasi an, a devenit membru al Baroului Bucuresti.

Promovata Senior Associate in cadrul Reff & Asociatii, Cristiana Baltag are patru ani de experienta in dreptul societar si in fuziuni si achizitii, precum redactarea de avize juridice si memorandumuri cu privire la aspecte legate de dreptul corporativ, consultanta juridica si revizuirea legala a documentelor si a contractelor. In plus, Cristiana a asistat clientii in proiecte de fuziuni si achizitii pe parcursul procesului de tranzactie si achizitie, de revizuire, modificare si redactare a acordurilor comerciale. In 2015, a absolvit Universitatea Babes Bolyai, Facultatea de Drept, iar in prezent este inscrisa in cadrul unui program de master la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept. Este membra a Baroului Bucuresti din 2015.

Lorena Slevoaca a fost promovata Senior Associate in cadrul departamentului de litigii al Reff & Asociatii. Pe parcursul celor cinci ani de cariera, Lorena a dobandit o experienta valoroasa in domeniul dreptului afacerilor si al litigiilor. A fost implicata in proiecte complexe, de la contencios administrativ, achizitii publice si litigii fiscale, la cazuri civile, comerciale sau privind protectia consumatorilor, inclusiv proceduri de arbitraj. A oferit consultanta clientilor privind dreptul comercial si in domeniul concurentei, incluzand asistenta in fata autoritatilor fiscale si a Consiliului Concurentei. Membra a Baroului Bucuresti, Lorena a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti si a urmat un program de master in Arbitraj International. Ea a absolvit si Facultatea cu specializarea Administrarea Afacerilor de la Universitatea din Bucuresti.

Matei Stefanescu a fost numit Senior Associate in cadrul Reff & Asociatii in departamentul de litigii. Pe parcursul celor patru ani de avocatura, Matei a dobandit experienta in solutionarea litigiilor si in reglementare. El a fost implicat in proceduri complexe de litigii, de la litigii comerciale, administrative si fiscale la achizitii publice si la cazuri de protectie a consumatorilor, atat la nivel national, cat si la nivelul Uniunii Europene. Matei a dobandit o experienta relevanta in asistarea clientilor in probleme care implica interactiune constanta cu autoritatile publice (de exemplu, in cazuri legate de focarul de pesta porcina africana). In 2015, Matei a absolvit Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept si a devenit membru al Baroului Bucuresti. Totodata, el a urmat cursurile unui master in Dreptul afacerilor de la Universitatea din Bucuresti (2016).

Cu o echipa de peste 70 de avocati, Reff & Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania, recunoscuta pentru calitatea serviciilor si abilitatea de a oferi solutii in chestiuni juridice complexe. Tipurile de servicii oferite acopera domeniile financiar-bancar, concurenta, dreptul muncii, energie si mediu, insolventa, litigii, fuziuni si achizitii, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 85 de tari.

Pentru mai multe informatii despre Reff & Asociatii, accesati www.reff-associates.ro. Pentru mai multe informatii despre reteaua globala Deloitte Legal, accesati www.deloittelegal.com.

Autori

foto
SOCIETATEA CIVILA DE AVOCATI REF SI ASOCIATII