loader
Reff & Asociatii da startul inscrierilor pentru a treia editie a LAWSOME, programul de formare pentru viitorii avocati

Reff & Asociatii da startul inscrierilor pentru a treia editie a LAWSOME, programul de formare pentru viitorii avocati

Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, lanseaza etapa de inscriere la a treia editie a LAWSOME, programul de training accelerat special conceput pentru studentii facultatilor de drept din anii III si IV care isi doresc sa urmeze o cariera in domeniu.

Programul acopera arii esentiale in dreptul afacerilor, precum fuziuni si achizitii, drept imobiliar si bancar, litigii, infractiuni financiare, legislatia muncii, concurenta si insolventa.

Studentii se pot inscrie pana pe data de 8 martie 2019, iar un grup de 30 de persoane dintre acestea va fi selectat pentru a intra in program. Participantii vor avea ocazia sa intalneasca si sa invete de la expertii din cadrul Reff & Asociatii si Deloitte Romania, care vor gazdui noua ateliere in perioada 25 martie – 11 aprilie 2019. La primele doua editii au participat in total 100 de studenti, iar mai multi dintre ei au fost recrutati pentru o pozitie de Avocat Junior sau pentru un stagiu de internship la Reff & Asociatii.

„LAWSOME este un program de pregatire oferit de Reff & Asociatii, mulat pe dimensiunea practica a profesiei de avocat, program menit sa ii ajute pe viitorii absolventi ai facultatilor de drept sa inteleaga mai bine ce inseamna sa fii avocat de business. Programul nostru ofera accesul la un mediu in care studentii la drept pot invata din experienta personala si profesionala a colegilor mei din echipa Reff & Asociatii, care activeaza ca specialisti in diferite arii de practica”, a spus Georgiana Singurel, Partener Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal.

Studentii care participa la acest program vor avea acces la resursele Reff & Asociatii, beneficiind de expertiza, coaching si indrumare din partea profesionistilor firmei. In plus, pentru o experienta completa, specialistii in resurse umane le vor oferi sfaturi despre cum sa se pregaeasca pentru un interviu de angajare si cum sa-si evidentieze abilitatile.

Cu o echipa de peste 70 de avocati, Reff & Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania si una dintre cele mai active in asistarea clientilor in tranzactii complexe de fuziuni si achizitii, drept imobiliar, finantari bancare si tranzactii cu portofolii de credite. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala de avocati Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 85 de tari.

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL