loader
Reff & Asociatii anunta un nou coordonator  pentru practica de real estate

Reff & Asociatii anunta un nou coordonator pentru practica de real estate

Reff & Asociatii, societatea de avocati reprezentand Deloitte Legal in Romania, anunta preluarea de catre Irina Dimitriu, partener asociat, a rolului de coordonator al practicii de real estate, ca urmare a plecarii partenerului Robert Ionita, care devine director juridic al NEPI.

In noile sale responsabilitati de leadership, Irina va fi sprijinita indeaproape de Alexandru Reff, partener fondator cu implicare semnificativa in practica imobiliara a firmei.

 

“Ii sunt foarte recunoscator lui Robert pentru contributia remarcabila adusa practicii de real estate si, in general, societatii noastre de avocati, in opt ani de activitate la cel mai inalt nivel. Robert este un avocat exceptional si s-a manifestat intotdeauna ca un coleg exemplar, bucurandu-se de admiratia mea si de aprecierea intregii echipe.  Doresc sa ii urez mult succes in rolul foarte important pe care si-l asuma la NEPI, pe care am avut privilegiul sa ii asistam in decada scursa de la infiintarea lor. Sunt incredintat ca isi va indeplini si aceasta responsabilitate cu distinctie”, a spus Alexandru Reff.

 

Robert este un avocat cu peste 15 ani de experienta, iar inainte de a se alatura Reff & Asociatii, a ocupat pozitia de director pentru un important fond de investitii irlandez in domeniul imobiliar. De asemenea, a fost senior associate in cadrul practicii de drept imobiliar a unei societati de avocati locale de top. Totodata, Robert a fost implicat in proiecte de referinta in fuziuni si achizitii din domeniul imobiliar, oferind consultanta unor clienti importanti provenind din segmente variate ale industriei - retail, office, logistica si rezidential.

 

Irina Dimitriu are o experienta vasta de aproape 12 ani in achizitii, finantare si dezvoltare de proiecte semnificative de real estate. Principalele sale arii de expertiza includ structurarea tranzactiilor, dezvoltarea de proiecte de infrastructura si energie, constructii (inclusiv contracte FIDIC), aspecte complexe privind urbanismul si amenajarea teritoriului, precum si coordonarea de echipe de due diligence. Potrivit publicatiei internationale Legal 500, Irina este un profesionist “orientat catre identificarea solutiilor inteligente”.

 

“Irina este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati avocati de real estate, cu o bogata experienta in serviciul unora dintre cei mai importanti actori din piata imobiliara. Un avocat pasionat de profesie si de domeniul imobiliar, cu cunostinte tehnice, capacitate organizatorica si abilitati interpersonale remarcabile. De cand ni s-a alaturat acum un an si jumatate, a avut deja o influenta foarte puternica asupra echipei si s-a conectat excelent la restul practicii din Romania si la reteaua noastra internationala”, a mai spus Reff.

 

Reff & Asociatii este recunoscuta de catre publicatii internationale prestigioase, fiind clasata anul acesta in primul esalon in aria dreptului imobiliar si constructii, pe care clientii o apreciaza pentru “experienta, pragmatismul si abordarea in favoarea tranzactiei”, potrivit Legal 500. Tot anul acesta, societatea a primit premiul “Firma de avocatura a anului” la Gala CIJ 2016.

 

Cu o echipa de 66 de avocati, Reff & Asociatii se situeaza intre primele zece societati de avocati din Romania si una dintre cele mai dinamice, inregistrand o crestere sustinuta, de doua cifre in fiecare an, in cei 10 ani de existenta. in fiecare an, echipa dedicata a Reff & Asociatii asista clienti in proiecte cu o valoare cumulata de peste un miliard de euro. 

Autori

foto
SOCIETATEA CIVILA DE AVOCATI REF SI ASOCIATII