loader
Razvan Nicolescu, promovat partener Deloitte si numit lider pentru Europa Centrala responsabil de industria gazelor naturale, petrolului si produselor chimice

Razvan Nicolescu, promovat partener Deloitte si numit lider pentru Europa Centrala responsabil de industria gazelor naturale, petrolului si produselor chimice

Razvan Nicolescu, promovat recent in pozitia de partener in cadrul practicii de consultanta a Deloitte, preia si rolul regional de lider al industriei gazelor naturale, petrolului si produselor chimice pentru Europa Centrala.

„Statutul de partener este cea mai mare recunoastere in domeniul serviciilor profesionale, certificand atingerea celui mai inalt nivel de expertiza tehnica, de calitate a serviciilor oferite clientilor si de capacitate de dezvoltare si coordonare de echipe. Ii urez bun-venit lui Razvan in echipa de parteneri si sunt convins ca profesionalismul, hotararea si experienta sa internationala vor contribui semnificativ la valoarea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri din domeniul energiei”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

In noul sau rol de lider de industrie pentru Europa Centrala, Razvan Nicolescu va deservi cu prioritate companiile mari din energie care activeaza la nivel regional. De asemenea, el va coordona dezvoltarea de servicii noi dedicate acestui sector pentru a raspunde unor nevoi stringente ale clientilor, precum cyber security, schimbari ale cadrului de reglementare si digitalizarea proceselor si operatiunilor.

„Il felicit pe Razvan pentru noul rol de coordonare la nivel regional, preluat la scurt timp dupa ce a devenit partener, si sunt convins ca va contribui la consolidarea pozitiei noastre de lider in domeniul energiei in aceasta regiune a Europei. Rolul liderului de industrie este sa identifice si sa foloseasca expertiza Deloitte din toata lumea in beneficiul clientilor, care trec printr-o perioada marcata de provocari ca urmare a etapei de tranzitie in care se afla industria energetica, a digitalizarii si a competitiei tot mai intense pentru piete si clienti”, a declarat Alastair Teare, CEO, Deloitte Europa Centrala.

Razvan Nicolescu s-a alaturat Deloitte in 2015 si a devenit in scurt timp lider al industriei de energie si resurse naturale pentru Romania, oferind directii strategice si facilitand colaborarea dintre zeci de experti ai Deloitte Romania specializati in aceasta industrie de o importanta critica. Razvan este un specialist respectat si recunoscut in domeniul energetic, cu o experienta solida atat in sectorul privat, cat si in cel public. El a ocupat pozitiile de Director de Reglementare la OMV Petrom, presedinte al Consiliului de Administratie al Agentiei Europene de Reglementare in Energie, atasat al Romaniei la Uniunea Europeana pe probleme de energie si ministru al energiei, fara a fi membru al unui partid politic.

Razvan este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti cu specializarea Inginerie Electrica. Studiile tehnice din domeniul energetic au fost completate de studii economice, fiind absolvent al programului MBA al Solvay Brussels School of Economics and Management, precum si de unele programe pentru executivi ale Harvard Business School.

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL