loader

Rödl & Partner Romania a gazduit intalnirea membrilor Clubului Economic German din Banat

Comunitatea oamenilor de afaceri germani care activeaza in vestul Romaniei s-a intalnit, joi seara, pe 10 noiembrie 2016, la punctul de lucru al companiei Rödl & Partner din Timisoara.

In deschiderea evenimentului, Peter Hochmuth, presedintele Clubului Economic German Banat – Timisoara, a informat membrii DWC despre intalnirea din aceeasi zi a Primului-Ministru, Dacian Ciolos, si a Ministrului Muncii, Dragos Pislaru, cu cei aproximativ 200 de reprezentanti ai mediului de afaceri din Timisoara.

 

Evenimentul organizat cu prilejul unei intalniri de lucru a membrilor DWC - Banat a continuat prin prezentarea activitatii companiei internationale de consultanta financiara, fiscala si juridica, audit si contabilitate, Rödl & Partner, si a unei teme privind dreptul muncii referitoare la reglementarile juridice si implicatiile fiscale in cazul angajarii/detasarii cetatenilor UE in Romania. Prezentarile au fost sustinute de Vasile Cristescu, Business Development Manager, si Iulia Rezeanu, Senior Associate, Rödl & Partner Romania.

 

Clubului Economic German din Banat are rolul de a promova relatiile de afaceri intre tarile vorbitoare de limba germana si Romania, sprijinind in mod activ schimbul de experienta intre membrii clubului si mentinerea contactelor cu mediul de afaceri al regiunii. Membrii DWC au posibilitatea de a participa in mod regulat la intalniri cu reprezentanti din industrie si politica, acestea avand loc in a doua zi de joi din fiecare luna.

 

* Rödl & Partner este o companie multidiscipilinara, specializata in sectoare precum audit, contabilitate, resurse umane, consultanta fiscala, juridica si de afaceri, fiind prezenta in 106 tari si avand 49 de birouri proprii. Mare parte a succesului si expansiunii sale durabile se datoreaza celor 4.200 de parteneri si colegi cu o pregatire remarcabila in domeniile mai sus mentionate. In stransa colaborare cu partenerii nostri dezvoltam un mix reusit de solutii financiare, fiscale, juridice si de afaceri, pe care le implementam impreuna - atat la nivel national, cat si international.

 

Mai multe informatii despre Rödl & Partner gasiti pe www.roedl.com/ro.
 

Autori

foto
ROEDL & PARTNER ROMANIA