loader
Practica de fiscalitate din companiile membre Deloitte, castigatoare la ITR European Tax Awards

Practica de fiscalitate din companiile membre Deloitte, castigatoare la ITR European Tax Awards

Practica de servicii fiscale din companiile membre Deloitte a castigat 24 de premii la editia din acest an a competitiei European Tax Awards 2017, organizata de publicatia internationala International Tax Review (ITR), mai multe decat orice alta companie inscrisa in competitie.

Practica de servicii fiscale din companiile membre Deloitte a castigat 24 de premii la editia din acest an a competitiei European Tax Awards 2017, organizata de publicatia internationala International Tax Review (ITR), mai multe decat orice alta companie inscrisa in competitie. Premiile s-au acordat pe baza aprecierilor primite de la clienti si a evaluarii nivelului de complexitate a inovatiei, precum si a impactului generat de proiectele derulate pe parcursul anului trecut. Printre premiile castigate se numara cel pentru “Cea mai buna firma a anului in Europa” in domeniul serviciilor fiscale (European Tax Firm of the Year) si al preturilor de transfer (European Transfer Pricing Firm of the Year).


Practica de servicii fiscale a Deloitte Romania a inregistrat, la randul sau, performante notabile, in ultimii ani deservind unele dintre cele mai mari companii de pe piata. Astfel, practica a incheiat anul financiar la 31 mai 2017 cu o crestere a veniturilor de 18% fata de anul fiscal precedent. De asemenea, echipa a ajuns la 172 de profesionisti, in crestere cu 22% fata de anul precedent. Dintre acestia, cinci sunt parteneri si noua directori.


“Doresc sa multumesc echipei si clientilor nostri, care au continuat sa fie alaturi de noi si in anul financiar pe care tocmai l-am incheiat cu performante notabile, intr-o lume in continua transformare si pe o piata atat de dinamica. In fiecare din ultimii cinci ani financiari, practica de servicii fiscale a Deloitte Romania a inregistrat cresteri de doua cifre, ajungand la un numar de clienti si o valoare a veniturilor mai mult decat duble in aceasta perioada,” a spus Dan Badin, partener coordonator servicii fiscale si juridice Deloitte Romania.


„Rezultatele financiare ilustreaza increderea clientilor nostri, mai vechi sau mai noi, in calitatea inalta a serviciilor noastre. Suntem optimisti ca vom continua sa crestem, in conditiile unui mediu economic favorabil, deoarece avem obiective clare de diversificare a portofoliului de produse si crestere continua a calitatii serviciilor noastre, pentru ca ele sa raspunda cat mai bine nevoilor in schimbare ale clientilor”, a adaugat Badin.


Echipa de servicii fiscale a Deloitte Romania este specializata pe linii de business care reflecta principalele arii ale fiscalitatii: impozite directe pentru companii si pentru persoane fizice, impozite indirecte, preturi de transfer, dar in acelasi timp avand o specializare pe industrii, cu acoperire in toata tara din birourile aflate in Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL