loader
Platforma EcoStruxure Building aduce economii de energie de pana la 30%, intr-un nou sediu al Retelei de sanatate REGINA MARIA

Platforma EcoStruxure Building aduce economii de energie de pana la 30%, intr-un nou sediu al Retelei de sanatate REGINA MARIA

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei si al automatizarii, impreuna cu partenerul sau EcoExpert, Helinick, au echipat Policlinica Orhideea, noul sediu al Retelei de sanatate REGINA MARIA.

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei si al automatizarii, impreuna cu partenerul sau EcoExpert, Helinick, au echipat Policlinica Orhideea, noul sediu al Retelei de sanatate REGINA MARIA, din Calea Plevnei 159, cu cele mai moderne solutii pentru cladiri inteligente, integrate in platforma EcoStruxure Building.

„Fiecare nou proiect pe care il derulam – in tara sau oriunde pe glob – vine cu dovezi suplimentare despre imbunatatirile reale aduse de tehnologiile noastre in ceea ce priveste eficienta energetica a cladirilor”, declara Monica Bucurescu, Director de vanzari BMS Schneider Electric. „In cadrul colaborarii cu Reteaua REGINA MARIA satisfactia este cu atat mai mare, pentru ca, prin intermediul platformei noastre EcoStruxure Building, am reusit sa cream un mediu sigur si confortabil, propice unui act medical de calitate.”

„La REGINA MARIA investim constant  in tehnologie medicala, in confortul si siguranta pacientilor si a personalului medical”, spune Andreea Minuta, Corporate Director REGINA MARIA. „Cei 24 de ani de experienta ne permit sa asiguram cel mai inalt standard in serviciile medicale private din Romania, din respect si grija fata de pacientii nostri. In cadrul acestui proiect, am investit intr-un centru de Medicina Muncii modern si spatios, care sa poata satisface toate nevoile pacientilor nostri.”

„Solutiile Schneider Electric personalizate pentru spatiul medical REGINA MARIA asigura optimizarea functionarii instalatiilor de incalzire si racire, precum si a instalatiilor de iluminat”, declara Alexandru Lupu, director departament BMS Helinick. „Functionarea acestor instalatii se bazeaza pe gradul de ocupare/neocupare a incaperilor si pe conditiile de temperatura si umiditate exterioare, realizand economii de energie de pana la 30%.”

In Policlinica Orhideea, termostatele cu ecran tactil montate pe perete, pentru  controlul instalatiilor de incalzire/racire  au fost personalizate pentru REGINA MARIA si pot fi gestionate simplu si eficient de personalul medical.

Schneider Electric si partenerii sai au derulat mai multe proiecte de eficientizare a cladirilor in Romania, printre acestea numarandu-se centrul de birouri Binarium din Cluj-Napoca, ce a primit calificativul Outstanding in evaluarea realizata pe baza criteriilor standardului international BREEAM sau cladirea de birouri The Bridge 1, din Bucuresti.

 

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate, prin intermediul unor solutii inteligente, si la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai putine resurse, asigurand prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine - Life is On!   

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii pe zona energetica, de automatizari in timp real, de software si servicii integrate pentru locuinte, in cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile noastre de incluziune si imputernicire.

Despre Helinick 

HELINICK SRL este unul dintre cei mai mari integratori de sisteme de securitate si siguranta din Romania cu o experienta de peste 28 ani. Suntem intr-o pozitie unica sa afisam aceleasi valori profesionale si de etica inca de la infiintare si suntem siguri ca oferim cele mai bune servicii si cele mai avansate tehnologii clientilor nostri.

Beneficiind de un program propriu de investitii coerente, HELINICK SRL dispune de cele mai noi tehnologii de realizare a serviciilor pentru proiectele de mari dimensiuni dar si pentru activitatile de Service&Mentenanta: ERP, AutoCAD, Primavera, T-Call Center (24/7/365), Ticketing si o flota de peste 75 de autovehicule.  Avem o excelenta acoperire a teritoriului Romaniei, reusind sa asiguram servicii pentru mai mult de 1000 de locatii unde sunt instalate sisteme de securitate si siguranta. In ultimii 3-4 ani avem si o prezenta regionala si operam in tari din regiune: Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, Serbia, fiind certificati Microsoft Security Service Provider pentru regiunea Central si Est Europeana.

HELINICK ofera o gama completa de servicii de consultanta, proiectare, instalare, service si mentenanta pentru sistemele BMS. Solutiile sale ajuta la operarea centralizata a tuturor resurselor de tip HVAC si cresc gradul de confort si siguranta al cladirii. De asemenea, acestea reduc cheltuielile generate de functionarea cladirilor ce sunt mari consumatoare de energie si detecteaza la timp avariile ce pot cauza adevarate dezastre.

Despre REGINA MARIA

Reteaua de sanatate REGINA MARIA este lider in calitatea serviciilor medicale din Romania, fiind singurul operator care detine trei spitale cu acreditari internationale. Prin cele opt acreditari detinute – o performanta unica in Europa Centrala si de Est, REGINA MARIA demonstreaza constant angajamentul sau pentru excelenta medicala si siguranta ingrijirii pacientilor.

Totodata, REGINA MARIA a inovat si segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansand in premiera in Romania conceptul de abonamente corporate, in urma cu 23 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat si pachete medicale specializate pentru IMM si persoane fizice, gestionand in prezent un portofoliu de peste 570.000 de abonamente. In plus, in ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 100 de milioane de euro in dezvoltarea sistemului medical din Romania, prin modernizarea sau deschiderea de noi locatii, achizitia de aparatura performanta si pregatirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din Romania care a preluat in totalitate si a integrat cu succes peste 30 de alti jucatori de pe piata, avand o prezenta proprie in 20 de judete si acoperire nationala prin intermediul celor 290 de clinici partenere. Compania reuneste peste 6.000 de angajati si colaboratori in cele 64 de locatii proprii din Bucuresti si din tara, locatii prin intermediul carora ofera servicii complete de spitalizare si chirurgie, maternitate, policlinica, imagistica, laborator si stocare de celule stem, unui numar de peste 3,5 milioane de pacienti.

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL