loader
P&G a devenit Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru marcile Ariel, Fairy, Lenor si Mr. Proper

P&G a devenit Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru marcile Ariel, Fairy, Lenor si Mr. Proper

Recunoasterea P&G ca Furnizor al Casei Regale a Romaniei confirma angajamentul companiei de a indeplini standarde de inalta calitate pentru toate produsele din portofoliu

Procter&Gamble prin marcile sale Ariel, Fairy, Lenor si Mr. Proper devine Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Titlul a fost inmanat de catre Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, lui Antoine Brun, Managing Director South Eastern Europe Procter & Gamble, in cadrul unei ceremonii care a avut loc, recent, la Palatul Regal.

Titlul reprezinta recunoasterea si aprecierea produselor de incredere si calitate superioara P&G, care au fost dezvoltate de-a lungul timpului, avand la baza inovatia care imbunatateste viata consumatorilor.

Recunoasterea P&G ca Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru marcile Ariel, Fairy, Lenor si Mr. Proper confirma angajamentul companiei de a indeplini standarde de inalta calitate pentru toate produsele din portofoliu.

Este o mare onoare sa vedem patru dintre marcile noastre, Ariel, Fairy, Lenor si Mr. Proper recunoscute de catre Casa Regala a Romaniei. La P&G, suntem mandri sa deservim piata din Romania de 25 de ani, cu produse de incredere si inovatoare care au intrat atat in mintea, cat si in inima clientilor romani. Obtinerea statutului de Furnizor al Casei Regale a Romaniei confirma ca marcile noastre ofera o experienta superioara si valoare”, a spus Antoine Brun, Managing Director South Eastern Europe Procter & Gamble.

Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Astfel, acordarea calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

Despre Procter & Gamble

P&G deserveste clienti din intreaga lume avand unul dintre cele mai puternice portofolii de marci importante, de calitate si de incredere, precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, head&shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®. Comunitatea P&G cuprinde operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Vizitati http://www.pg.com pentru ultimele stiri si informatii despre P&G si marcile sale.

Autori

foto
PROCTER & GAMBLE DISTRIBUTION SRL