loader
Noul Burger King din AFI Cotroceni – peste 6.000 de clienti serviti in primul weekend de la deschidere

Noul Burger King din AFI Cotroceni – peste 6.000 de clienti serviti in primul weekend de la deschidere

Noul restaurant Burger King din AFI Cotroceni, operat de catre AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante si servicii alimentare, a servit in primele trei zile de la deschidere peste 6.000 de clienti.

Noul restaurant Burger King din AFI Cotroceni, operat de catre AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante si servicii alimentare, a servit in primele trei zile de la deschidere peste 6.000 de clienti. Toate acestea au condus la inregistrarea unui nou record de vanzari in regiunea Europei Centrale si de Est, unde Burger King are restaurante operate de catre AmRest in Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria si, incepand de anul acesta, Romania. Inaugurat pe 13 decembrie, acesta este cel de-al doilea restaurant Burger King deschis de AmRest in Bucuresti, la mai putin de trei luni de la deschiderea primului Burger King in Romania.

“In doar trei zile am vandut peste 7.000 burger-i si am servit 6.000 de clienti in noul Burger King din AFI Cotroceni. Am intrat cu planuri mari pe piata din Romania si suntem bucurosi ca am reusit sa inregistram vanzari record in regiunea Europei Centrale si de Est cu primele doua restaurante pe care le-am deschis in Romania. Mergem inainte cu planurile noastre de expansiune si avem in plan sa deschidem inca un Burger King in Bucuresti in aceasta iarna”, a declarat Alan Laughlin, Presedinte Burger King AmRest.

Deschiderea restaurantului din AFI Cotroceni a venit cu rezultate peste asteptari:

  • 1.800 de Whopper vanduti;
  • clienti serviti;
  • de angajati care au stat la dispozitia clientilor, servindu-i;
  • 5000 de coroane oferite clientilor;
  • Peste 600 kg de cartofi prajiti vanduti;
  • Peste 7000 de burgeri vanduti (a la carte si meniuri, nu doar Whopper);
  • Gratarele au functionat peste 35 de ore in primele trei zile
  • Oreo Shake - cel mai popular desert vandut

Noul restaurant Burger King se afla in Bucuresti in incinta AFI Cotroceni si este deschis de luni pana duminica in intervalul orar 09:00-23:00.

AmRest si Burger King continua campania de recrutare in Bucuresti, cu o oferta salariala ce porneste de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucratorii din restaurante (Crew Members), iar pentru manageri un salariu ce variaza intre 2.500-3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut). Toti angajatii Burger King vor primi numeroase beneficii, printre care tichete de masa, servicii medicale si bonusuri.

Despre AmRest

AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciza din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri in 25 de tari. AmRest opereaza francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks si Burger King, pentru marcile proprii Sushi Shop, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog si KABB, precum si pentru brandul online Pokai. AmRest opereaza 40 de restaurante Burger King in Polonia, 19 in Cehia, doua in Slovacia, unul in Bulgaria si acum unul in Romania, unde compania opereaza si lantul de cafenele Starbucks.

Despre Burger King

Zilnic, peste 11 milioane de clienti viziteaza restaurantele BURGER KING® din intreaga lume si sunt intampinati cu servicii de inalta calitate, produse cu un gust desavarsit si preturi accesibile. Infiintat in 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® si-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium si de a oferi clientilor retete originale si experiente de familie.

Autori

foto
AMREST COFFEE SRL