loader
Microsoft Ignite 2019: Solutii inteligente si servicii sigure pentru companii

Microsoft Ignite 2019: Solutii inteligente si servicii sigure pentru companii

Microsoft va prezenta in cadrul Ignite 2019 o gama larga de solutii si servicii noi pentru a ajuta companiile sa isi foloseasca datele in avantajul lor

Microsoft Ignite 2019 reuneste anul acesta in Orlando, Florida, peste 26.000 de implementatori si factori de decizie IT, dezvoltatori, experti in date si alti profesionisti din intreaga economie, pentru a experimenta cele mai recente inovatii tehnologice.

Traim intr-o lume in care fiecare companie este o companie de software, iar tehnologia este puternic integrata in toate procesele de lucru ale companiei si in productivitatea individuala a angajatilor, rolul dezvoltatorilor devenind tot mai important.”, spune Frank Shaw, Corporate Vice President, Communications, Microsoft.

Saptamana aceasta, Microsoft va prezenta in cadrul Ignite 2019 o gama larga de solutii si servicii noi pentru a ajuta companiile sa isi foloseasca datele in avantajul lor, sa ii ajute pe angajati sa-si dezvolte rapid expertiza si sa profite de principalele instrumente Azure, indiferent de furnizorul de cloud pe care il folosesc.

Este o perioada in care perspectivele augmentate de puterea AI-ului si securitatea sunt esentiale. Inteligenta artificiala este integrata in actualizarile si functionalitatile noi si puternice care se gasesc in instrumentele folosite deja de utilizatori in fiecare zi. La fel de ferm este si angajamentul pe care Microsoft il are fata de securitate si confidentialitate. Abordarea companiei de a investi in functionalitati integrate in solutia de baza, dar si puterea integrarii acestora in cloud ajuta clientii sa faca fata unora dintre cele mai mari provocari de securitate si conformitate cu care se confrunta.

Iata cateva dintre principalele noutati prezentate astazi in cadrul Microsoft Ignite 2019:  

• Microsoft lanseaza Azure Synapse Analytics, un nou serviciu care imbina capabilitatile Azure SQL Data Warehouse cu noi imbunatatiri care vor ajuta clientii sa isi foloseasca datele intr-un mod mult mai rapid si mai sigur, centralizand informatii din toate sursele de date, depozitele de date (data warehouse) si sistemele de analiza de tip big data. 

• Acum, este disponibil si un preview Azure Arc, ce ofera servicii si management Azure clientilor de pe alte platforme cloud sau infrastructuri, inclusiv cele oferite de Amazon si Google. 

• Microsoft lanseaza public si un preview al unei noi capabilitati de automatizare a proceselor robotizate in Power Automate (fostul Microsoft Flow) numita UI flows, care permite utilizatorilor sa transforme sarcinile manuale in fluxuri de lucru automatizate prin inregistrarea si redarea actiunilor realizate de oameni pe un software care nu suporta automatizare API, cu experienta point-and-click. Datorita acestei actualizari, Power Automate este o platforma de automatizare end-to-end completa.

Project CORTEX - primul serviciu Microsoft 365 de la lansarea Microsoft Teams si un element esential al viziunii Microsoft de a transforma cunoastintele si procesul de invatare al clientilor companiei. Acest nou instrument reprezinta un mix intre un organizator puternic de continut enterprise si un asistent digital, care pune la dispozitia angajatilor informatiile de care acestia au nevoie in contextul propriilor procese de lucru.  

• Noi experiente in Microsoft 365 orientate catre oameni, astfel incat acestia sa-si poata indeplini cat mai bine sarcinile. Cateva dintre cele mai relevante experiente care vor contribui la usurarea sarcinilor de zi cu zi sunt:

Play My Emails in Outlook pentru iOS Cortana, care foloseste recunoasterea vocii si a limbajului natural pentru a citi in mod inteligent e-mailurile primite si a transmite modificarile din program, permitand utilizatorului sa tina pasul cu e-mailurile chiar si atunci cand este ocupat cu o alta sarcina.  

Noua imbunatatire a vocii din Stream utilizeaza algoritmi de invatare automata pentru a detecta si elimina zgomotul de fundal nedorit din orice videoclip, printr-un singur clic. 

Cu noul buton Teams Chat din Outlook utilizatorii pot muta usor conversatiile din e-mail intr-un chat Teams.  

• Microsoft lanseaza si Microsoft Edge si Microsoft Bing, actualizate cu solutii unice, inclusiv o solutie care uneste internetul cu intranetul prin intermediul Microsoft Search din Bing, precum si o protectie puternica prestabilita a confidentialitatii si posibilitatea de a trece de la cautarea web direct in aplicatiile Microsoft Office.    

Sesiunea de keynote sustinuta de Satya Nadella, CEO Microsoft, poate fi urmarita live sau on-demand pe pagina dedicata Microsoft Ignite 2019, pagina care va cuprinde si cele mai importante momente din timpul conferintei.

Mai multe detalii despre noutatile anuntate, dar si posibilitatea de a viziona peste 1.000 de sesiuni interesante, sunt disponibile aici

Microsoft Ignite ofera o analiza cuprinzatoare a viitorului tehnologiei enterprise, precum si o nota de inspiratie, oportunitatea de instruire si posibilitatea de a lega conexiuni care ii ajuta pe participanti sa-si dezvolte afacerile.

Despre Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) faciliteaza transformarea digitala intr-o era guvernata de servicii cloud si solutii edge inteligente. Misiunea companiei este aceea de a permite fiecarei persoane si fiecarei organizatii de pe planeta sa isi atinga pe deplin potentialul.

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL