loader
KPMG in Romania numeste noi parteneri

KPMG in Romania numeste noi parteneri

KPMG in Romania anunta promovarea a patru noi parteneri in cadrul departamentelor de Audit, Consultanta Fiscala si Juridica incepand cu 1 octombrie 2018.

Noii parteneri aduc cunostinte si experienta valoroasa la nivelul tuturor liniilor noastre de servicii si vor continua sa se asigure ca suntem alegerea clara pentru clientii nostri.

Andreea Vasilescu, Partener Audit, este de 16 ani alaturi de KPMG in Romania si are o experienta vasta in gestionarea auditurilor pentru numeroase companii romanesti, precum si pentru grupuri internationale care isi desfasoara activitatea in Romania. A coordonat misiuni de audit in principal in sectorul energetic si utilitati, dar si in alte sectoare precum comert, transport si produse industriale. De asemenea, Andreea are experienta in tranzactii pe pietele de capital, participand in calitate de auditor la listarea unor companii pe bursele de valori din Bucuresti si Londra. Andreea detine certificarile CIA si CGAP si este membra ACCA si CAFR.

Laura Toncescu, Partener Servicii Juridice, are peste 20 de ani de experienta in serviciile juridice, mai mult de jumatate din acest timp fiind dedicat cu precadere sectorului de servicii financiare. Pe parcursul carierei sale, Laura a fost implicata in numeroase tranzactii, cele din ultimii ani depasind o valoare totala de  3 mld. euro. A condus proiecte juridice inovatoare, precum: prima autorizare a unui fond de investitii ca actionar majoritar al unei banci romanesti in conformitate cu normele UE, prima fuziune intre o banca si o institutie financiara nebancara, precum si autorizarea institutiilor de plata si a furnizorilor de credite online. In plus, Laura ofera asistenta entitatilor listate in ceea ce priveste planurile de optiuni pe actiuni si operatiuni pe bursa de valori si a fost implicata in proiecte care vizeaza tranzactii transfrontaliere si reorganizari complexe. In ultimul an, Laura a participat intr-o serie de proiecte de digitalizare pentru companii din diverse industrii si a condus mai multe proiecte de asigurare a conformitatii cu cerintele GDPR.

Dragos Doros, Partener Consultanta fiscala, are peste 23 de ani de experienta, atat in sectorul privat, in domeniul consultantei fiscale cat si in administratia publica centrala, ca Presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF)  si Director in cadrul Directiei de Legislatie si Impozite Directe din Ministerului Finantelor Publice. De cand s-a alaturat echipei KPMG, a avut un rol esential in construirea uneia dintre cele mai bune practici de Consultanta Fiscala din Romania. Dragos a lucrat cu clienti din numeroase sectoare de activitate si industrii, utilizandu-si experienta si cunostintele dobandite in sectorul privat si in cel public privind legislatia si administrarea fiscala din Romania.

Alin Negrescu, Partener Consultanta fiscala, este de peste 13 ani alaturi de KPMG. Alin are o experienta vasta in domeniul serviciilor de consultanta fiscala si, in prezent, conduce departamentul de Impozite indirecte. A gestionat numeroase proiecte inclusiv revizuiri fiscale, restructurari de companii si a oferit asistenta pe parcursul auditurilor fiscale desfasurate de autoritati. Alin sustine periodic cursuri specializate atat pentru clientii KPMG, cat si, in colaborare cu Camera Consultantilor Fiscali din Romania, pentru membrii sai. Timp de mai multi ani, Alin a colaborat indeaproape cu Biroul International de Documentare Fiscala (IBFD), autoritatea mondiala in materie de impozitare transfrontaliera, oferind actualizari ale legislatiei fiscale din Romania. Este implicat activ in eforturile de modernizare a mediului fiscal din Romania prin participarea in grupurile de lucru din cadrul organizatiilor investitorilor precum FIC si Amcham. Alin detine calificari profesionale internationale de prestigiu (ACCA si ADIT).

Ramona Jurubita, Country Managing Partner al KPMG in Romania, afirma: „Este o mare placere sa le urez celor patru colegi bun venit in parteneriat. KPMG in Romania are un potential extraordinar de crestere pe o fundatie de care suntem mandri si pe care vom continua sa construim pentru a avea o firma remarcabila. Am incredere in ambitia echipei noastre de a face diferenta, de a ne consolida pozitia pe piata consultantei si de a ne pozitiona ca alegerea clara pentru clienti.”

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL