loader
KPMG in Romania are un nou Director de Resurse Umane

KPMG in Romania are un nou Director de Resurse Umane

Simona Podgoreanu se alatura echipei KPMG in Romania ca Director de Resurse Umane, incepand cu luna noiembrie 2019.

Simona are peste 20 de ani experienta in resurse umane si timp de 13 ani a ocupat pozitia de Director de Resurse Umane in cadrul companiei Agricover. In ultimii 16 ani, Simona a imbinat experienta profesionala cu activitatea de profesor asociat in programele ASSEBUS Executive MBA si ExecEdu. Totodata, ea este un om autodidact si un profesionist preocupat de dezvoltarea continua in domeniul resurselor umane si al dezvoltarii organizationale, obtinand certificari de la cele mai prestigioase institutii din lume - Harvard, IESE Barcelona, HEC Montreal etc.

Simona a coordonat numeroase proiecte de transformare organizationala, eficientizare a proceselor de resurse umane si are o experienta ampla in pozitionarea functiei de resurse umane ca partener strategic, in dezvoltarea performantei si in crearea de proiecte inter-departamentale care sa puna in valoare atat contributiile individuale ale angajatilor, cat si cele de echipa. De asemenea, Simona are experienta in antrenarea organizatiilor pentru o noua era a muncii care sa integreze tehnologia si sa dezvolte abilitati relevante pentru viitor. In KPMG, principala prioritate a Simonei va fi de consolidare a unei  culturi bazate pe inovatie, performanta, feedback si dezvoltare continua, pentru a oferi angajatilor o experienta de lucru valoroasa.

„Sunt onorata sa ma alatur KPMG in Romania si sa contribui implicit alaturi de aceasta echipa extraordinara la dezvoltarea companiilor din Romania. Ca Director de Resurse Umane in KPMG am tot ce imi pot dori pentru a reusi in mandatul meu – o companie de succes, o echipa puternica si o sustinere totala a echipei manageriale in a dezvolta competentele de care echipa noastra va avea nevoie in viitor si atat de necesare  pentru crearea unui avantaj competitiv, pentru diferentierea noastra in fata clientilor, astfel incat KPMG in Romania sa fie prima referinta in consultanta”, a afirmat Simona Podgoreanu, HR Director, KPMG in Romania.

“Succesul in a Patra Revolutie Industriala necesita o gandire unica, transformationala, de creare a valorii prin schimbare, prin integrarea Inteligentei Artificiale cu echipa umana si prin dezvoltarea unui mediu care incurajeaza inovatia si creativitatea ca moneda de schimb pentru strategia noastra de viitor. Simona are spiritul antreprenorial si pasiunea care pot deschide acest drum echipei noastre extraordinare”, afirma Ramona Jurubita, Country Managing Partner, KPMG in Romania.

 

Despre KPMG

KPMG este o retea internationala de firme membre care furnizeaza servicii de Audit, Consultanta fiscala si Consultanta in afaceri in 153 de tari, avand 207.000 de profesionisti in intreaga lume. Firmele membre independente din reteaua KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elvetiana. Fiecare firma membra a retelei KPMG reprezinta o entitate distincta si separata din punct de vedere juridic. In Romania si Moldova, KPMG are 6 birouri localizate in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau.

 

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL