loader
Konica Minolta ofera clientilor noi perspective de abordare a posibilitatilor de printare in cadrul Labelexpo

Konica Minolta ofera clientilor noi perspective de abordare a posibilitatilor de printare in cadrul Labelexpo

Editia Labelexpo de anul acesta va prezenta in premiera AccurioLabel 230, cel mai nou model din gama echipamentelor de productie digitala a etichetelor

In perioada 24 – 27 septembrie, la Bruxelles, in cadrul Labelexpo, Konica Minolta va instala echipamentul cu numarul 450 din seria AccurioLabel. Astfel, compania inregistreaza o crestere accelerata pe zona de imprimare industriala.

Introdusa acum 4 ani, tehnologia de imprimare digitala pe baza de toner reprezinta un real succes pe piata de imprimare a etichetelor. 

AccurioLabel 230, cel mai nou model din gama echipamentelor de productie digitala a etichetelor, va fi prezentat in premiera la editia Labelexpo de anul acesta si va constitui elementul central al standului Konica Minolta (C12/C19), situat in pavilionul expozitional 8 al targului.

Noul model se remarca prin imbunatatiri notabile fata de predecesorul sau, AccurioLabel 190, prin cresterea vitezei cu pana la 73%, productivitate imbunatatita, consum energetic mai bun, pierderi de hartie reduse semnificativ, usurinta remarcabila in utilizare si calitate superioara a printarii.

Pe parcursul celor 4 zile ale targului, Konica Minolta va oferi demonstratii live realizate pe AccurioLabel 230. Mai mult, vor fi prezentate progrese importante pe zona de software folosind realitatea augumentata, precum si demonstratii practice de innobilare si finisare, prin tehnologia MGI.

Un element de atractie va fi reprezentat de MGI JETVarnish 3D WEB Color+, noul sistem de innobilare a etichetelor si ambalajelor. Vizitatorii standului vor putea asista la intregul proces de productie a unei etichete, de la editare pana la obtinerea produsului finit, inclusiv la realizarea innobilarilor si diferitelor tipuri de finisare.

Konica Minolta va organiza un concurs cu premii in care participantii vor trebui sa aprecieze cati metri de hartie se vor printa pe doua echipamente AccurioLabel, pe durata celor 4 zile ale targului.

Around the world, around the clock”  este conceptul ales de Konica Minolta pentru editia de anul acesta a targului. Tematica subliniaza modul in care compania vine in sprijinul furnizorilor de print din intreaga lume cu echipamentul AccurioLabel 230, oferindu-le posibilitatea unor noi oportunitati de business. Conceptul ales pentru acest eveniment deriva din noul concept global de rebranding al Konica Minolta - “Rethink What’s Possible”.

Participarea Konica Minolta la targul Labelexpo este o ocazie foarte buna de a-i implica pe clienti in noi perspective si sinergii ale printarii cu jet de cerneala si de a le prezenta solutii de realitate augumentata, precum si demonstatii practice, realizate pe echipamentul AccurioLabel 230.” a declarat Edoardo Cotichini, Manager al Diviziei de Printare Industriala a Konica Minolta Business Solutions Europa.

Suntem o companie orientata catre relatia cu clientii si, prin urmare, ne adaptam permanent nevoilor acestora si adoptam noi tehnologii cu ajutorul lor. Acest lucru ne permite sa ne dezvoltam odata cu ei. Contributiile lor reprezenta un real sprijin in evolutiile viitoare ale tehnologiei noastre. Un exemplu in acest sens este colaborarea cu IIj (Industrial Inkjet Ltd), care a initiat conceptul de motor de printare pentru a include o serie de adaptori de tipar standard pentru imprimarea flexo obisnuita a etichetei.”

Acesta a mai adaugat: „Odata cu noul concept Around the world, around the clock, propunem clientilor nostri idei si abordari noi de business. Obiectivul nostru este acela de a oferi clientilor si partenerilor nostri noi perspective pe zona de productie digitala a etichetelor si pe zona de printare, in general. Intr-o lume aflata in evolutie continua, obiectivul nostru este acela de a regandi si redefini viitorul clientilor nostri. Oferim abordari imaginative, tehnologii inovatoare si solutii de talie mondiala. Este timpul sa regandim tot ceea ce este posibil.”

Despre Konica Minolta Business Solutions Romania

Konica Minolta Business Solutions Romania, filiala a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost infiintata la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existente pe piata locala inca din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.   

Konica Minolta Business Solutions Romania a pastrat structurile si reteaua de vanzari ale Minolta Romania, beneficiind de experienta a peste 28 ani de existenta pe piata romaneasca si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca in anii precedenti, rezultatele anului 2018 plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania.

Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si ofera Servicii Optimizate de Printare, bazate pe solutii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informatiilor, compania pune la dispozitia clientilor solutii software de ultima generatie in domeniul infrastructurii si securitatii IT atat on premise, cat si in cloud.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni si nume de produse pot fi marci comerciale sau marci inregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Autori

foto
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA SRL