loader
Konica Minolta lanseaza MOBOTIX 7, o noua platforma de solutii de analiza video cu Inteligenta Artificiala si Deep Learning

Konica Minolta lanseaza MOBOTIX 7, o noua platforma de solutii de analiza video cu Inteligenta Artificiala si Deep Learning

Konica Minolta marcheaza un pas important pe piata sistemelor de supraveghere video, prin lansarea unei noi platforme de solutii inteligente - MOBOTIX 7 - si a camerei M73 IoT, cu Inteligenta Artificiala si Deep Learning

Noua generatie de solutii de analiza video smart MOBOTIX prezinta numeroase avantaje si functii inovatoare, prin accesarea a peste 15 aplicatii mobile preinstalate si posibilitatea de dezvoltare a unui numar nelimitat de aplicatii customizabile, in functie de nevoile specifice. Noua platforma ofera clientilor oportunitati de dezvoltare a afacerilor si imbunatatire a proceselor de lucru, in diferite domenii de activitate.

Prin parteneriatul cu MOBOTIX, Konica Minolta vizeaza dezvoltarea portofoliului de produse pe zona de securitate, prin lansarea unor solutii de analiza video inovatoare, cu tehnologie AI si Deep Learning. Posibilitatea de accesare facila a unui numar mare de aplicatii mobile predefinite, cu functii multiple, si optiunile nelimitate de dezvoltare a noi aplicatii personalizate, dintr-o singura platforma, reprezina elementul de noutate al camerei MOBOTIX M73, ce ii confera unicitate pe piata sistemelor de supraveghere video.

„MOBOTIX M73 se remarca prin fiabilitate, calitate germana excelenta si un nivel crescut de securitate. Prin tehnologia Deep Learning, noua solutie de analiza video prezinta numeroase beneficii, prin capacitatea de detectare uimitoare a evenimentelor, recunoasterea faciala si acuratetea imaginilor, functii ce o fac extrem de valoroasa in domeniul securitatii.” a afirmat Shintaro Inoue, Senior Manager Video Solution Service, Konica Minolta Business Solutions Europa.

Recunoasterea faciala, capacitatea de detectare a varstei, sexului sau starii de spirit, cu acuratete de 97%, reidentificarea persoanelor deja monitorizate, distingerea comportamentelor neobisnuite si monitorizarea duratei de sedere intr-un anumit loc, detectarea vehiculelor care circula cu viteza sau identificarea numerelor de inmatriculare, de la distanta, sunt doar cateva dintre functiile modelului M73.

M73: o solutie de analiza video complexa si performanta

MOBOTIX M73 beneficiaza de o noua interfata, cu 3 module de senzori interschimbabili. Cu rezolutie 4K/30fps (Frames Per Second) sau 120 dB WDR (Wide Dynamic Range), noul model asigura un nivel crescut de securitate. Consumul energetic al unei camere nu depaseste 25 de wati (PoE+).

M73 este o solutie de analiza video complexa, cu DVR (Digital Video Recorder) de 8 GB si conexiune Ethernet 1000BaseT, de 10 ori mai mare decat cea clasica. Astfel, camera nu necesita servere suplimentare sau spatiu aditional pentru stocarea datelor.

Eficienta, performanta si securitate de nivel inalt

In industrie, solutiile de analiza video cu senzori de imagine si senzori de mediu, cu Inteligenta Artificiala, cresc productivitatea muncii si imbunatatesc masurile de prevenire a evenimentelor neplacute. In domeniul transporturilor, functii complexe precum recunoasterea faciala, recunoasterea obiectelor si monitorizarea traficului cresc nivelul de securitate, prin posibilitatea de detectare imediata a unui pericol.

Accesibilitate prin aplicatii user-friendly preinstalate

M73 ofera usurinta in utilizare prin aplicatiile mobile preinstalate in software-ul camerei, ce pot fi testate gratuit de catre utilizatori, timp de 30 de zile.

Camera este ideala pentru o arie extinsa a domeniilor de aplicabilitate, de la constructii la industria energetica, productie, servicii publice, Retail, servicii medicale sau educatie, deoarece permit instalarea unui numar mare de aplicatii mobile, cu functii specifice pentru fiecare domeniu de activitate.

Spre exemplu, aglomeratia din centrele comerciale, parcari, aeroporturi, stadioane sau mijloace de transport poate fi foarte usor detectata cu ajutorul aplicatiei cu functia Heat Map. Camerele detecteaza automat zonele aglomerate, prevenind astfel eventuale incidente sau supraaglomerarea.

O singura platforma, posibilitati infinite de personalizare

Noua solutie de analiza video ofera clientilor posibilitatea de a crea noi aplicatii personalizate, dintr-o singura platforma. Aplicatiile pot fi dezvoltate de MOBOTIX, la cerere, sau direct de catre clienti, care isi pot crea propiile aplicatii, in functie de nevoile lor specifice si domeniile de activitate.

Despre Konica Minolta Business Solutions Romania

Konica Minolta Business Solutions Romania, filiala a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost infiintata la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existente pe piata locala inca din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.      
Konica Minolta Business Solutions Romania a pastrat structurile si reteaua de vanzari ale Minolta Romania, beneficiind de experienta a peste 28 ani de existenta pe piata romaneasca si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri.

Ca in anii precedenti, rezultatele anului 2018 plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania. Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si ofera Servicii Optimizate de Printare, bazate pe solutii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informatiilor, compania pune la dispozitia clientilor solutii software de ultima generatie in domeniul infrastructurii si securitatii IT atat on premise, cat si in cloud.

 

Autori

foto
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA SRL