loader

Ioana Mihai se alatura EY Romania in calitate de Director Executiv in cadrul departamentului de Asistenta in Tranzactii

Ioana are o experienta de peste 18 ani in industria bancara din Romania, alaturi de BCR - Erste, Citigroup si ING Bank. In cadrul EY Romania, Ioana Mihai va coordona echipa de Corporate Finance care, alaturi de echipele de Transaction Support si Valuation & Business Modeling, asigura portofoliul EY de servicii de asistenta in tranzactii.

Inainte de a se alatura echipei EY, Ioana Mihai a coordonat departamentul de Debt Capital Markets din cadrul BCR, departament pe care l-a construit de la baza. Din aceasta pozitie, a coordonat proiecte ample de imprumuturi sindicalizate si emisiuni de obligatiuni pe piata locala pentru corporatii mari si companii de stat si a contribuit la dezvoltarea profesionistilor bancii in domeniul pietelor de capital.

 

Ioana este absolventa a Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

 

„Preiau cu satisfactie si interes aceasta functie de conducere, intrucat voi putea contribui la consolidarea gamei de servicii de corporate finance a EY in Romania. Contextul actual ofera numeroase oportunitati pentru companiile administrate bine, fie ca este vorba de companii internationale care investesc in Romania sau de antreprenori locali care doresc sa-si consolideze pozitia pe piata romaneasca si regionala”, declara Ioana Mihai, Director Executiv EY Romania.

 

„Sunt incantat sa ii urez bun venit Ioanei in echipa noastra. Vom urmari, prin intermediul experientei noastre reunite, sa crestem in aceasta piata aflata in expansiune, construind pe baza lucrurilor care ne diferentiaza si, in mod special, prin sprijinirea companiilor aflate in dezvoltare”, explica Florin Vasilica, Liderul departamentului de Asistenta in Tranzactii a EY Romania.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL