loader
Intracom Telecom modernizeaza reteaua de transmisie wireless a Politiei din Irlanda de Nord

Intracom Telecom modernizeaza reteaua de transmisie wireless a Politiei din Irlanda de Nord

Dupa modernizare, reteaua va oferi o gama extinsa de servicii broadband, atat din punct de vedere al echipamentelor de transmisiuni radio cat si al platformei de management

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, furnizeaza prin Westica Communications Ltd, distribuitor autorizat al companiei in Marea Britanie, gama performanta de echipamente de microunde OmniBAS ™ (MW) precum si platforma  inovatoare , uni | MS ™  Network Lifecycle Management, pentru modernizarea retelei proprii a politiei din Irlanda de Nord (PSNI).

Celor doua companii li s-a atribuit contractul de furnizare de echipamente de transmisiuni radio in  scopul  modernizarii retelei de transmisie radio privata a politiei nord irlandeze. Dupa modernizare,  reteaua va oferi o gama extinsa de servicii broadband, complet redundanta, atat din punct de vedere al echipamentelor de transmisiuni radio cat si al platformei de management.

In cadrul contractului, Intracom Telecom furnizeaza solutia de comunicatie Point-to-Point (PtP) din familia sa de produse de ultima generatie OmniBAS ™ (echipamente si antene pentru microunde)precum si  platforma inovatoare pentru Network Lifecycle Management, uni | MS ™, in timp ce Westica asigura servicii necesare, precum proiectare, instalare, punere in functiune, integrare, migrare, intretinere si asistenta tehnica.

Reprezentantul PSNI a declarat: „Lucrand in medii critice, cum este este cazul PSNI, trebuie sa fim siguri ca avem cei mai potriviti parteneri de partea noastra. Astfel, selectarea Westica si Intracom Telecom este un mijloc de a consolida o relatie importanta, avand in vedere experienta si cunostintele lor despre PSNI si proiectele strategice de infrastructura. Suntem siguri ca aceasta colaborare se va dovedi eficienta si de succes.

Directorul executiv al Westica, domnul Andrew Hunwicks, a mentionat: „Westica furnizeaza echipamente Intracom Telecom catre PSNI de ceva timp si increderea continua in tehnologie, garantia furnizarii, intretinerea si managementul sunt esentiale pentru a evolua aceasta retea critica.

John Tenidis, Director de Marketing al Portofoliului de Solutii Wireless Intracom Telecom, a mentionat: „Reinnoirea ofertei vine ca o dovada puternica a increderii acordate tehnologiei Intracom Telecom pentru a satisfice cerintele aplicatiilor critice si comunicatiilor sensibile. Intracom Telecom se angajeaza sa isi dezvolte portofoliul, punand in aplicare standardele sale inalte si sa devina un lider in furnizarea infrastructurilor securizate de retea pentru servicii de siguranta  si supraveghere”.

Autori