loader
Intracom Telecom lanseaza  versiunea R7 a platformei “Lifecycle Management” la FutureCom

Intracom Telecom lanseaza versiunea R7 a platformei “Lifecycle Management” la FutureCom

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme de telecomunicatii si solutii, activand in Romania prin Intrarom, a anuntat astazi disponibilitatea versiunii R7 a platformei sale de management al retelelor “Network Lifecycle Management, uni | MS ™”.

Produsele companiei sunt expuse in cadrul expozitiei FutureCom din Sao Paulo, intre 15 si 18 octombrie 2018, la standul Intracom Telecom, nr. C26.

Sistemul uni|MS ™ R7 al Intracom Telecom introduce instrumente de planificare radio cu functii avansate, destinate automatizarii fazelor de planificare, implementare, optimizare si mentenanta ale unei retele, sub o singura “umbrella”. Platforma isi extinde capabilitatile existente multi-domeniu si multi-furnizor, cu module noi care permit gestionarea retelelor optice pasive, a infrastructurii de locatie precum si a domeniilor DCN, implementate pe infrastructura existenta a sistemului de managementul pentru retele de acces si transport radio.

La FutureCom, compania prezinta solutii pentru accesul de banda ultra larga, in sinergie cu partenerul sau strategic din America Latina, Furukawa Electric. Cele doua companii promoveaza un portofoliu cuprinzator de solutii optice si radio de banda larga, gestionate de o platforma comuna de management  “Network Lifecycle Management, uni | MS ™”.

La inceputul acestui an, ambele companii au anuntat un parteneriat strategic care se concentreaza pe dezvoltarea solutiilor integrate Fiber-Radio, oferind solutiile de access si transmisiuni optice de tip GPON, WDM si solutii de cablare ale Furukawa Electric precum si solutiile de acces si transport radio oferite de Intracom Telecom. Aceasta abordare oferita de Intracom Telecom ofera operatorilor avantajul unui set extins de solutii si aplicatii pentru a adresa in mod omogen o retea de access si transmisiuni de tip convergent fix-mobil cu optiuni de transport multi-gigabit.

Autori

foto
INTRAROM SA