loader
Inovatie prin tehnologie si transformare digitala la Microsoft Tech Day

Inovatie prin tehnologie si transformare digitala la Microsoft Tech Day

Ajuns la a treia editie anul acesta, evenimentul reuneste speakeri specializati care vor explora noi tehnologii despre dezvoltarea aplicatiilor, inteligenta artificiala si securitate cibernetica

Microsoft Tech Day reuneste an de an importanti lideri ai industriei de hi-tech, pentru a aduce in prim plan cele doua tendinte care definesc evolutia mediului economic romanesc: inovatia prin tehnologie si transformarea digitala. Ajuns la a treia editie anul acesta, evenimentul se va desfasura pe 24 octombrie si aduce in fata comunitatilor de business si profesionisti IT speakeri specializati in dezvoltarea software, securitate, arhitectura si IT care vor explora noi tehnologii despre dezvoltarea aplicatiilor, inteligenta artificiala si securitate cibernetica.

Violeta LucaGeneral Manager, Microsoft Romania, va vorbi in deschiderea evenimentului despre oportunitati si perspective locale in transformarea digitala. Aflat la prima sa vizita in Romania, Brad Smith - Microsoft President si unul dintre cei mai importanti ambasadori ai industriei de tehnologie, va urca pe scena pentru a prezenta impactul pe care tehnologia il are in dinamica mediului de afaceri si in dezvoltarea societatii. In continuare, Daniel Rusen - Marketing & Operations Director, Microsoft Romania, va sustine o sesiune despre oportunitatile oferite de Microsoft AI si solutiile digitale inovatoare care raspund nevoilor actuale si principalelor provocari intampinate de companii.

Cea de a doua parte a conferintei va fi structurata pe trei track-uri care reflecta principalele tendinte tehnologice: Application Development, Data & AI, Security & Management.

La eveniment vor fi prezenti si Mark Torr, Data, AI & IoT Business Lead, Yoad Dvir, Security Lead, dar si specialisti hi-tech din partea clientilor si partenerilor Microsoft, care vor sustine sesiuni aplicate si vor prezenta solutii pentru principalele provocari din aria transformarii digitale. Track-ul dedicat temei cu privire la dezvoltarea aplicatiilor va fi inchis de trei experti UiPath care vor prezenta cum pot fi construite proiecte complexe in Azure DevOps si cum RPA (Robotic Process Automation) poate fi utilizat pentru crearea unui demo sau a unei infrastructuri proprii.

Printre speakerii din cadrul conferintei se regasesc specialisti Microsoft in securitate si inteligenta artificiala, precum:

Ciprian Jichici, Regional Director and AI MVP, va sustine o sesiune dedicata unei discutii aplicate despre combinarea automatizata ML cu principiile si abordarisle DevOps pentru proiecte care au la baza AI si invatare automata.

Alexandra Ciortea, Solution Architect, Data & AI la Microsoft, are rolul de a eficientiza modernizarea si transformarea datelor pentru clientii Enterprise din diferite industrii. Alexandra este speaker cunoscut in cadrul comunitatilor SQL si Women in IT, dar si finalista la categoria „Data Leader of the Year” in cadrul BWomen in IT Award 2019 Europe la Berlin. In cadrul Microsoft Tech Day, aceasta va prezenta solutii si idei legate de modernizarea SQL, pentru o migrare eficienta si benefica catre cloud.

Microsoft Tech Day se va desfasura incepand cu ora 9:00, la Palatul Parlamentului. Agenda completa a evenimentului precum si formularul de inscriere sunt disponibile aici.

Numarul de locuri este limitat si se atribuie in ordinea solicitarilor primite si validate de organizator.

Despre Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) faciliteaza transformarea digitala intr-o era guvernata de servicii cloud si solutii edge inteligente. Misiunea companiei este aceea de a permite fiecarei persoane si fiecarei organizatii de pe planeta sa isi atinga pe deplin potentialul.

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL