loader
ING Group desemnata Cea Mai Buna Banca din Lume de Global Finance

ING Group desemnata Cea Mai Buna Banca din Lume de Global Finance

Publicatia Global Finance a anuntat castigatorii premiilor World’s Best Global Banks 2017. Pentru prima data in istoria competitiei s-a desemnat Cea Mai Buna Banca din Lume, iar castigatorul este ING Group.

Castigatorii au fost stabiliti de un juriu format din executivi din domeniul financiar, analisti si bancheri  din intreaga lume. Criteriile de selectie au vizat performanta bancilor din anul anterior, reputatia si excelenta acestora in management.

 

„Este o mare onoare pentru mine sa accept, in numele colegilor mei, premiul oferit de Global Finance care ne numeste Cea Mai Buna Banca din Lume. Ei sunt cei care lucreaza in fiecare zi sa le ofere clientilor nostri cea mai buna experienta posibila”, a declarat Ralph Hamers, CEO ING Group. ”La ING, cautam constant solutii pentru a face bankingul mai accesibil si a ne ajuta clientii sa ia decizii financiare sanatoase.”

 

Global Finance realizeaza recurent un top al celor mai performante banci si al furnizorilor de servicii financiare. Aceste premii au devenit un standard de incredere pentru comunitatea financiara globala ca indicator al excelentei. Audienta Global Finance include executivi de top din mediul corporate,  responsabili pentru decizii strategice sau de investitii in cadrul companiilor multinationale sau institutiilor financiare.

 

Raportul complet al World’sGlobal Banks 2017 va fi publicat in editia Global Finance din octombrie.

 

Mai multe informatii gasiti in raportul publicat de Global Finance.

Autori

foto
ING BANK N.V. AMSTERDAM - SUCURSALA BUCURESTI