loader
HR Innovation Forum 2019: Dezbateri despre inovatia necesara in toate procesele de resurse umane

HR Innovation Forum 2019: Dezbateri despre inovatia necesara in toate procesele de resurse umane

Revista HR Manager organizeaza, in data de 26 septembrie 2019, a treia editie a evenimentului „HR Innovation Forum”, la Hotel CARO, in Bucuresti

Traim intr-o era in care tehnologia este in continua schimbare si dezvoltare. Ritmul digitalizarii in HR este pe un trend ascendent, HR digital disruption este un fapt implinit.

Tema centrala a evenimentului este inovatia necesara in toate procesele de resurse umane, cu atat mai mult in contextul de business actual, in care ne confruntam cu o criza acuta de forta de munca. In cadrul prezentarilor si al dezbaterilor se va discuta despre cum reusesc managerii de HR sa valorifice revolutia digitala si avantajele solutiilor creative.

Organizatiile au nevoie de arhitecti de experiente umane, pentru ca astazi succesul in business vine atunci cand relatiile dintre clienti si companii, dar si dintre angajat si angajator sunt fundamentate pe experiente pozitive, autentice si mutual benefice.

Liderul inovator construieste un sistem rezistent fata de ambiguitate, fiind interesat mai putin de rezultate financiare imediate si mai mult de gasirea unor oameni capabili sa implementeze strategii inovatoare.

In acest context, alaturi de cei mai entuziasti promotori ai inovatiei in HR, care au inteles ca schimbarea este singura constanta in businessul viitorului, vom dezbate teme precum:

• “Tap your innovation genius” – prelegere sustinuta de Mathew K. Cross, Keynote Speaker-ul evenimentului, unul dintre cei mai titrati strategi de business, care colaboreaza cu companii din topul 100 Fortune.

• “Limitarile noastre fata in fata cu inovarea – cum pregatim organizatiile pentru ce urmeaza?” Speaker: Madi Radulescu - Executive Coach (PCC) si Managing Partner MMM Consulting Intl.

• „HR Tools that improve your performance”- Speaker: Aurelian Chitez, Sales Director, Romanian Software

• “Cum descoperim noua generatie de lideri prin public speaking.” Speaker: Andrei Dunuta - Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SPEAKINGS powered by SELFTRUST Academy

• „Care este profilul negociatorului ideal?” Speaker: Radu Glont - Trainer si consultant in negociere la Leverage.

In panelul „The future is here!” se dezbat subiecte precum:

• Cum am putea folosi inovatia pentru a regandi relatia angajat-angajator

• Cum vor influenta/cum influenteaza procesele digitale planurile noastre strategice de business. Robots vs. humans.

• Care este cultura organizationala a viitorului

• Cum regandim employee engagement-ul pentru ca business-ul nostru sa ramana o destinatie dorita pentru clienti

• Cum se poate impulsiona creativitatea angajatilor

• Ce tipuri de traininguri sunt eficiente intr-un mediu in continua schimbare

• Cum schimba tehnologia si social media industria de HR. Ce tehnologii si instrumente se folosesc pentru a descoperi si recruta noi talente

Speakeri: Cornelia Balcanu – Head of HR and HR SSC, Samsung Shared Services Centre Europe; Gabriela Beres – Director Regional Europa Centrala si de Est in grupul Puratos; Simona Turea – Manager Resurse Umane, Idea Bank; Alexandra Copos de Prada, Fondator si CEO, Moonstar Ventures; Andreea Suciu – Fondatoare si Managing Partner, The Employment Law Firm; Irina Tache – Solution Sales Executive HCM LoB, SAP Romania; Panelul va fi moderat de Andrei Dunuta – Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SPEAKINGS powered by SELFTRUST Academy. Moderator al conferintei: Alina Radulescu – Managing Partner, HR4You.

Matthew K. Cross este atat Keynote speaker in conferinta de inovatie, cat si lectorul Masterclass-ului LIFE, WORK & CAREER INNOVATION, care va avea loc a doua zi, 27 septembrie.

Veti avea ocazia sa aflati tehnici simple, dar puternice, de activare a capacitatii native de a inova – foarte importanta in dezvoltarea personala si profesionala. Veti intelege cum lucreaza in favoarea voastra cei 4 piloni ai inovarii: mindset-ul, creativitatea, sanatatea si relatiile cu ceilalti oameni. Veti afla cum va puteti rafina abilitatile personale de leadership, conducere si executie.

Matthew K. Cross este o personalitate care inglobeaza o uimitoare combinatie de smerenie si determinare umana si profesionala.

Evenimentul se adreseaza persoanelor cu roluri de: CEO, HR Director, HR Manager, OD Manager, Training Manager, Recruiting Manager, Talent Aquisiton Manager, Comp&Ben Manager, Directori de departament, Antreprenori.

Partener principal: Vodafone

Parteneri: MMM, Speakings, Suciu- Employment Law Firm, SAP, Leverage

Partener anual: Romanian Software

Parteneri de Networking: Moonstar, Echo, Traduce.re, La Fantana si Kafune

Parteneri Media: Revista CARIERE, HR Club, Revista Biz, Wall-Street.ro, Portal HR, Doing Business, Jurnalul de Afaceri

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteti afla de pe site-ul evenimentului: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-innovation-forum-editia-a-iii-a/

Pentru mai multe detalii despre eveniment o puteti contacta pe Laura Gheboianu, telefon: 0726 768 079; email: evenimente@cariereonline.ro.

Autori