loader
Globalworth Campus va gazdui sediul Star Storage intr-un spatiu de birouri clasa A de 2.200 mp

Globalworth Campus va gazdui sediul Star Storage intr-un spatiu de birouri clasa A de 2.200 mp

Complexul din nordul Capitalei ofera chiriasilor mai mult decat simple spatii de lucru, le ofera acces la cea mai mare comunitate de business din Romania

Globalworth, liderul pietei de birouri din Europa Centrala si de Est, a semnat un contract de inchiriere pentru 2.200 mp in cladirea Tower 1 din Globalworth Campus cu Star Storage, furnizor de produse si servicii IT “made in Romania”. Compania va utiliza noul spatiu, situat la etajul V al Tower 1, pentru desfasurarea operatiunilor comerciale si a celor de Cercetare si Dezvoltare IT, marcand un punct cheie in angajamentul de construire a unei companii globale pentru accelerarea transformarii digitale a organizatiilor.

Le uram partenerilor nostri de la Star Storage „Bun venit” si ii asiguram, totodata, ca in Globalworth Campus vor gasi cele mai bune oportunitati, atat pentru a inova si a face performanta, cat si pentru relaxare. Complexul din nordul Capitalei ofera chiriasilor mai mult decat simple spatii de lucru, le ofera acces la cea mai mare comunitate de business din Romania si le pune la dispozitie birouri moderne, zone de retail si spatii verzi. Suntem convinsi ca se vor bucura de o experienta complexa si integrativa a fiecarei zile la birou”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing Globalworth.

In Tower 1, Star Storage se alatura unor companii de renume, precum Amazon, Garrett Motion, Mindspace, Starbucks si Stradale.

Aceasta schimbare are loc in contextul strategiei noastre de expansiune atat pe plan local, in urma investitiilor facute in ultimii 4 ani, cat si pe plan international, segment care preconizam ca va reprezenta 40% din veniturile companiei in 2020, dublu fata de 2019. Consolidarea echipei intr-un spatiu de birouri modern, centrat pe comunicare si colaborare va permite atat o experienta imbunatatita pentru echipa si clientii existenti, cat si cresterea echipei si a afacerii in urmatorii ani. Zona comuna de discutii intr-un format relaxat, cele peste 15 sali de intalniri si conferinte audio-video, spatiile dedicate pentru concentrarea pe anumite subiecte fara distragerea atentiei, sala de relaxare/odihna si programul flexibil de lucru orientat catre rezultate care va permite colegilor sa aleaga cand si cat lucreaza sunt doar cateva dintre noutatile care arata preocuparea companiei pentru inspirarea angajatilor, atragerea talentelor de top si ajutarea clientilor in atingerea obiectivelor, care sa miste inainte atat afacerile, cat si societatea ca intreg”, a precizat Catalin Paunescu, CEO al Star Storage.

Globalworth Campus va fi finalizat in acest an, odata cu incheierea lucrarilor la ultima cladire din complex, Tower 3. Cele trei turnuri din Globalworth Campus pun la dispozitie 88.000 mp de spatiu de birouri si 760 de locuri de parcare. Tower 1 si Tower 2 au suprafete de cate 29.000 mp, in timp ce Tower 3 are o suprafata de 35.000 mp. In acest moment, cele trei cladiri ale Globalworth Campus sunt inchiriate in proportie de peste 90%. 

Globalworth Campus este un complex modern de business, care include, pe langa cele trei turnuri de birouri Clasa 'A', spatii verzi de relaxare, zone de retail, precum si unul dintre dintre cele mai mari centre de conferinte din Bucuresti. Complexul combina cu succes caracteristicile tehnice de ultima generatie cu cele eco-friendly. Turnurile 1 si 2 detin certificarea BREEAM Excellent pentru performanta ecologica, iar Tower 3, ultima cladire dezvoltata in complex, este in curs de certificare.

Despre Globalworth

Globalworth este o companie imobiliara activa in Europa Centrala si de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra si citata in segmentul AIM, care activeaza in Romania si Polonia, in ambele tari devenind principalul investitor pe piata imobiliara de birouri. Globalworth dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si in sectorul de logistica/industrie usoara, in locatii premium, care genereaza venituri din inchirierea de spatii catre companii de top din intreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesionisti in Romania si Polonia, portofoliul companiei are o valoare totala de aproximativ 2,85 miliarde de euro, la 30 iunie 2019. Peste 95% din acesta este reprezentat de active producatoare de venit, inchiriate catre aproximativ 685 de companii nationale si multinationale. In Romania, Globalworth este prezenta in Bucuresti, Timisoara, Constanta si Pitesti, in timp ce in Polonia proprietatile sale se regasesc in Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.

Despre Star Storage

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si livreaza solutii moderne de protectie si management al informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu aproape doua decenii de experienta in domeniu si un portofoliu cu peste 500 de clienti de pe 4 continente (Europa, America de Nord, Africa si Asia) in industrii precum financiar-bancar, telecom, productie, utilitati sau administratie publica, compania, cu sediul in Bucuresti, joaca un rol cheie in parcusul catre transformarea digitala, mobilitate si cloud a organizatiilor de orice dimensiune.

Autori

foto
GLOBALWORTH BUILDING MANAGEMENT SRL
foto
STAR STORAGE SA