loader
Ford Trucks semneaza un acord cu TIP Trailer Services pentru servicii post-vanzare in Europa de Vest

Ford Trucks semneaza un acord cu TIP Trailer Services pentru servicii post-vanzare in Europa de Vest

Dupa lansarea cu succes a noului sau autotractor F-MAX, castigator al premiului International Truck of the Year, Ford Trucks si-a crescut si obiectivul de expansiune si a semnat un acord cu TIP Trailer Services pentru extinderea retelei sale de servicii post-vanzare din Europa de Vest.

Dupa ce si-a stabilit prezenta in Orientul Mijlociu, Africa, Rusia si Republica Turceasca, Ford Trucks continua sa se dezvolte cu noi dealeri pe piata europeana, accelerand, in acelasi timp, eforturile de crestere a numarului de tari la 51 pana in 2020. In urma succesului international al noului sau tractor F-MAX, a carui premiera mondiala  a avut la Salonul international de autovehicule comerciale IAA de la Hanovra unde a castigat premiul International Truck of the Year, Ford Trucks a ajuns la un acord pentru a creste rapid numarul punctelor de service din Europa de Vest.

In conformitate cu parteneriatul semnat intre Ford Trucks si TIP Trailer Services, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii post-vanzare din Europa de Vest, TIP va oferi servicii de garantie, precum si servicii proactive pentru vehiculele Ford Trucks din regiune.

Comentand cu privire la parteneriat, vicepresedintele Ford Trucks, Serhan Turfan, a declarat: „Ford Trucks se dezvolta rapid la nivel mondial, ca Societate care combina aproape 60 de ani de experienta in productia de camioane, cu capacitatea de a dezvolta produse specifice diferitelor piete de export, inclusiv motoare noi. Aprecierea si entuziasmul la nivel mondial de care se bucura F-MAX, pe care l-am dezvoltat pornind de la zero, a reprezentat o forta motrica importanta care a dus la cresterea obiectivului nostru de expansiune internationala. In paralel cu obiectivul nostru de crestere pe pietele din Europa de Vest, cooperarea cu TIP Trailer Services va contribui semnificativ la obiectivul nostru permanent de asistenta continua pentru clienti. Credem ca aceasta cooperare va aduce rezultate pozitive ambelor parti.”

Tip Trailer Services, Paul Beadle, Chief Operating Officer a declarat: „Suntem foarte incantati de aceasta cooperare si asteptam cu nerabdare sa sprijinim Ford Trucks in drumul lor spre crestere strategica in Europa de Vest. Suntem de parere ca acesta este un parteneriat extraordinar pentru ambele parti si ca va oferi multe avantaje.”

Despre TIP Trailer Services

TIP Trailer Services este unul dintre principalii furnizori de servicii din Europa si Canada. Sunt specializati in leasingul de remorci, inchiriere, intretinere si reparatii, precum si in alte servicii cu valoare adaugata  oferind clientilor aceste servicii de transport si logistica in toata Europa si Canada. Avand sediul central in Amsterdam, prestam servicii clientilor nostri din 102 puncte aflate in 17 tari din Europa si Canada.

Cititi mai multe vizitand site-ul www.tipeurope.com

Despre Ford Trucks

Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producatori internationali de camioane de mare tonaj din lume. Produc o gama larga de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de constructii si camioane de distributie cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calitatii, durabilitatii si eficientei vehiculelor comerciale Ford stau la baza strategiei internationale a produselor Ford Trucks. Ford Trucks combina mai mult de jumatate de secol de proiectare si experienta de productie cu expertiza in dezvoltarea de produse specifice pietei pentru a construi principalele componente ale vehiculelor, inclusiv motoarele noi. In prezent, isi desfasura activitatea in Europa de Est si Centrala, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia si CSI si continuam sa ne dezvoltam reteaua internationala pe trei continente. Sute de mii de soferi de camioane din intreaga lume pornesc la drum in fiecare zi cu increderea pe care Ford o ofera. Pentru mai multe informatii despre Ford Trucks si produsele sale la nivel mondial, vizitati site-ul www.fordtrucks.com.tr

Despre Cefin Trucks

Compania activeaza de peste 25 de ani in sectorul automotive, ca furnizor de produse si servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesionisti, fiind cunoscuta ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din Romania. In decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator si distribuitor in Romania al Ford Trucks. Reteaua de distributie si asistenta tehnica este prezenta in Bucuresti, Constanta, Brasov, Craiova, Timisoara, Deva,  Arad, Bacau, Suceava, Cluj, Oradea si Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integreaza pe langa serviciile Post Vanzare, oferirea de solutii financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor si nu in ultimul rand servicii telematice. Pentru mai multe detalii: www.ford-trucks.ro

Autori

foto
AUTOMOTIVE INVESTMENT CORPORATION SRL