loader
Florin Ilie, numit noul deputy CEO si Head of Wholesale Banking ING

Florin Ilie, numit noul deputy CEO si Head of Wholesale Banking ING

Incepand cu 1 noiembrie, Florin Ilie preia rolul de deputy CEO si Head of Wholesale Banking ING Romania, dupa 15 ani in banca

Din 2017, Florin a coordonat operatiunile de vanzari piete financiare in cele 9 tari din Europa Centrala si de Est din grupul ING, timp in care a crescut nivelul de cooperare si eficienta transfrontaliera, bazat pe proactivitate si abordare sectoriala. In paralel, si-a pastrat rolul de director al operatiunilor locale de piete financiare, ING fiind unul dintre jucatorii principali din Romania in acest domeniu.

Florin s-a alaturat ING in 2004, trecand in acest timp prin toate cele trei divizii de business ale bancii: Retail, Mid-Corporate si Wholesale. El a fost, pe rand, director financiar al diviziei de Retail, seful departamentului de piete de capital, director de strategie al bancii si, ulterior, seful departamentului de piete financiare din Romania.

 „In cei 15 ani de cand lucram impreuna, Florin a dat mereu dovada de versatilitate, determinare, energie si pasiune pentru ceea ce face si pentru cresterea afacerilor clientilor nostri. Cred ca acestea sunt calitati-cheie in rolul pe care urmeaza sa il ocupe. Am toata increderea ca va dezvolta in continuare divizia de Wholesale Banking, alaturi de echipa noastra formata din profesionisti de varf”, Mihaela Bitu, CEO ING Bank Romania

ING Wholesale Banking inseamna, in primul rand, echipa care a impus standardul de piata in ceea ce priveste transparenta, calitatea serviciilor si relatiile stranse construite cu clientii nostri. Dorim sa ne consolidam pozitia de lider de piata, bazat pe o intelegere mai adanca a sectorului de activitate, nevoilor si ecosistemului clientului, precum si pe o transpunere locala accelerata a avantajelor si inovatiilor retelei globale a ING”, Florin Ilie, deputy CEO, Head of Wholesale Banking, ING Bank Romania.  

Autori

foto
ING BANK N.V. AMSTERDAM - SUCURSALA BUCURESTI