loader
FlorideLux.ro a deschis cea mai mare florarie din Romania, in urma unei investitii de 90.000 euro

FlorideLux.ro a deschis cea mai mare florarie din Romania, in urma unei investitii de 90.000 euro

Conceptul FlorideLux Izvor este o imbinare intre florarie, showroom si atelier, clientii avand posibilitatea sa aleaga produse deja realizate sau pe baza de comanda

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale si cadouri online si offline din Romania, a deschis cea mai mare si cea mai moderna florarie din tara, in urma unei investitii totale de 90.000 euro. Conceptul FlorideLux Izvor este o imbinare intre florarie, showroom si atelier, spatiul fiind dotat cu echipamente de ultima generatie din domeniul floristic.

Noua florarie FlorideLux.ro, amplasata in zona Izvor din Bucuresti, pe Bulevardul Libertatii nr. 22, are o suprafata de 230 mp, impartiti in spatiu destinat florariei, camera frigorifica profesionala, atelier si zona de depozitare. Pe langa aceasta, se adauga inca 300 mp folositi pentru depozite, birouri si sali de cursuri de floristica.

Prin noua florarie FlorideLux Izvor ne-am propus sa aducem in inima Bucurestiului un concept nou pe piata floristica locala, ce reuneste in acelasi spatiu floraria, showroom-ul si atelierul. Mizam pe interactiunea umana, dar si pe tehnologie moderna, astfel ca floristii nostri foarte bine pregatiti vor avea la dispozitie tablete dotate cu noi aplicatii pentru a realiza eficient comenzile clientilor. Pe de alta parte, clientii vor avea posibilitatea sa aleaga produse deja realizate sau pe baza de comanda, prin intermediul punctelor de vanzare. Practic, noul FlorideLux Izvor este un One Stop Shop, iar, prin calitatea serviciilor oferite, suntem convinsi ca intr-un timp foarte scurt va deveni un punct de atractie in sine”, declara Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

Potrivit reprezentantilor companiei, pe langa flori, buchete si aranjamente florale deosebite, clientii FlorideLux Izvor vor putea alege si cadouri, decoratiuni pentru casa, diverse modele de vaze, dar si o gama variata de ciocolata si bauturi.

FlorideLux Izvor va genera 15% din veniturile anului 2020

Pentru anul viitor, compania estimeaza o crestere de 20% a cifrei de afaceri, pana la 1,45 milioane de euro, datorita investitiilor facute in noua florarie si a lansarii unor noi proiecte care vor genera venituri suplimentare. De asemenea, este asteptat ca floraria FlorideLux Izvor sa genereze aprox. 15% din veniturile estimate pentru anul 2020.

Odata cu deschiderea florariei, FlorideLux vizeaza pe langa clientii fideli, si clientii de proximitate, zona Izvor fiind usor accesibila datorita statiei de metrou din apropiere, dar si a faptului ca floraria dispune de locuri de parcare dedicate acestora. Incepand cu a sasea luna de functionare, compania estimeaza circa 500 de clienti lunar.

Grupul FlorideLux are o experienta de peste 16 ani in industria de flori si cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro - florarie online cu peste 5.000 de buchete si aranjamente florale si livrare gratuita in peste 12.000 de localitati din Romania, dar si oriunde in lume; www.cosuridelux.ro - magazine online de cosuri cadou premium, elegante si speciale, pentru cadouri corporate si personale de neuitat; www.brazidecraciun.ro - magazine de brazi cu livrare la domiciliu, brazi artificiali, brazi naturali taiati si brazi in ghiveci; www.coroane.ro - magazine online de coroane funerare, jerbe funerare si alte accesorii, cu livrare gratuita in peste 12.000 de localitati din Romania;

Magazinele FlorideLux pot fi vizitate in:

• Bucuresti: Bulevardul Libertatii 22 – atelier de lucru, showroom si birouri

• Brasov: str. Zizinului nr.3 – florarie magazin

• Ploiesti: str. Libertatii, nr. 7 – atelier si florarie magazin

• Constanta: Bld. Tomis, nr. 228 – atelier si florarie magazin

Autori