loader
Dupa un an de colaborare cu Zitec, brandul romanesc de haine pentru copii iELM inregistreaza vanzari de peste 1 milion de euro lunar in Europa, SUA si Canada

Dupa un an de colaborare cu Zitec, brandul romanesc de haine pentru copii iELM inregistreaza vanzari de peste 1 milion de euro lunar in Europa, SUA si Canada

Succesul brandului se datoreaza in foarte mare masura companiei Zitec care s-a ocupat cu inalt profesionalism, atat pe partea de digital marketing, cat si pe dezvoltare software

La un an de la preluarea activitatilor de digital marketing de catre Zitec, iELM.ro, magazin online de haine pentru copii, inregistreaza o crestere cu 500% a vanzarilor, de peste 1 milion de euro lunar, in timp ce investitia in promovare a crescut cu mai putin de 20%.

iELM este un retailer romanesc lansat pe piata in Suedia ca o mica afacere de familie, din dorinta parintilor de a le oferi celor mici haine de calitate la un pret corect. Dorul de casa dar si dorinta de a ajuta oamenii din comunitatea in care a copilarit, l-au determinat pe Marius Dragan, unul dintre fondatori, sa se mute in Romania impreuna cu familia, punand bazele unei mici fabrici in Gaesti. In prezent, fabrica numara peste 150 de angajati din comuna si zonele limitrofe.

Desi initial hainele pentru copii erau vandute doar in Suedia si Romania, in ultimii 2 ani brandul s-a extins in Europa, in tari precum Germania, Franta, Regatul Unit, Olanda, Danemarca, Austria, Spania, Finlanda, dar si Canada, Statele Unite ale Americii, ultimele magazine lansate fiind in Estonia, Cehia si Polonia. Datele companiei releva faptul ca iELM este intr-o continua ascensiune, iar pietele din Europa au un potential urias.

Potrivit reprezentantilor iELM, fiecare lansare e-commerce intr-o alta tara a venit cu un set nou de provocari: intelegerea tipurilor de utilizatori si a nevoilor acestora, a particularitatilor locale si a comportamentului de cumparare in online.

"Pot spune din inima ca succesul nostru se datoreaza in foarte mare masura companiei Zitec. Ei s-au ocupat si se ocupa in continuare de site-ul nostru cu cel mai inalt profesionalism, atat pentru partea de digital marketing, cat si dezvoltare software”, a declarat Marius Dragan, fondator iELM.

Echipa de experti in digital marketing Zitec s-a concentrat inainte de toate pe analiza comportamentului consumatorilor in diferite tari. Testarea mai multor scenarii, analiza potentialului pietei si identificarea canalelor care aduc cele mai bune rezultate au fost primii pasi pe care echipa de digital marketing i-a facut inca de la inceputul colaborarii cu iELM. Pe baza acestor informatii, monitorizeaza si optimizeaza permanent campaniile si elementele vizuale, identificand cu precizie factorii care influenteaza decizia de cumparare.

Pentru a intelege cum functioneaza businessul in mediul online trebuie sa testezi constant, sa analizezi tot ce se intampla, felul in care percep oamenii brand-ul si comunicarea acestuia. Fiecare afacere din e-commerce este diferita si fiecare tara are particularitati culturale si sociale. In cazul iELM, cu ajutorul unei strategii bine definite si optimizare constanta, dupa un an de activitate am reusit sa generam vanzari de peste 1 milion de euro lunar, cu o eficientizare maxima a costurilor”, declara Dan Toma, Digital Marketing Director Zitec.

Despre iELM

iELM este un retailer romanesc cu radacini suedeze, infiintat in 2013, in Suedia. Businessul a inceput ca o mica afacere de familie care creeaza si produce articole vestimentare in editie limitata si al carei scop este sa imbrace copiii in haine unice la pretul potrivit. In prezent, iELM are peste 80.000 de clienti si peste 100.000 de urmaritori pe Facebook, cu intentia de a se extinde in intreaga Europa.

Hainele iELM pentru copii se pot comanda doar online si se evidentiaza fata de alte articole vestimentare prin materialele colorate si contrastele puternice.

Despre Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre putinele companii romanesti certificata Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner si Google Cloud, precum si singura companie romaneasca Partener Magento Business si unic furnizor in Romania al platformei de solutii e-commerce in cloud VTEX.

In ultimul an, Zitec s-a clasat in Top 3 al celor mai apreciati angajatori din Romania, conform site-ului undelucram.ro si in “Topul companiilor din IT pentru care sa lucrezi” realizat de Revista BIZ. In 2018, serviciile livrate de Zitec clientului „PPT Preturi Pentru Tine” i-au adus acestuia premiul ”Client of the Year”, iar pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizata in topul agentiilor de digital din Romania conform Forbes, in timp ce campania de donare de sange la birou lansata de Zitec la nivel national - #cei1024 - a fost premiata cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards si “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 si 2019.

Autori

foto
ZITEC COM SRL
foto
IELM CLOTHES FOR CHILDREN