loader

Doingbusiness.ro revine la Iasi cu o noua conferinta, BUSINESS to more BUSINESS – in data de 23 martie 2016

Managerii si antreprenorii din Iasi si localitatile invecinate sunt invitati sa participe miercuri, 23 martie, la evenimentul BUSINESS to more BUSINESS, organizat de Doingbusiness.ro

Conferinta se desfasoara la Hotel International, incepand cu ora 9:00, si ofera participantilor ocazia de a dezbate subiecte de actualitate cu specialisti din cele mai importante companii din tara, precum si de participa la un workshop dedicat transformarii digitale si adaptarii strategiilor de marketing si vanzari.


Evenimentul moderat de jurnalistul Radu Soviani - care include sesiuni de prezentare in plen, un workshop interactiv si intalniri private pentru consultanta personalizata gratuita – ofera participantilor un cadru propice pentru a descoperi si folosi in propriul beneficiu oportunitati si instrumentele de dezvoltare personala si a afacerii.

Evenimentul se adreseaza atat antreprenorilor si top managerilor, cat si managerilor departamentelor financiar, resurse umane, vanzari, IT sau achizitii – care sunt invitati sa isi programeze participarea inregistrandu-se gratuit pe pagina oficiala: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-iasi/.

 

Tot aici, participantii se pot programa pentru una sau mai multe intalniri private gratuite, care vor fi oferite de reprezentantii EY Romania (pe teme de fiscalitate), Telekom (solutii pentru optimizarea costurilor), REI Finance Advisors (fonduri disponibile pentru afaceri), Kompass Romania (instrumente de direct marketing, generare de leaduri).


Primul panel este dedicat consultantei fiscale, financiare si managementului performant. Arcadie Parfenie, Tax Senior Manager – EY Romania va vorbi despre optimizarea activitatii companiilor pe baza modificarilor recente din Codul Fiscal. Cele mai importante detalii despre fondurile europene disponibile si formalitatile de accesare a acestora sunt prezentate pe larg in acest panel de catre REI Finance Advisors prin Roxana Mircea- Managing Partner, iar Cati Stoican, Director General Adjunct – Safety Broker descrie solutiile potrivite pentru transferul riscurilor. Dr. Vasile Voicu, Managementul Produsului Core Segment Business - Telekom Romania va vorbi despre modalitatile de optimizare a costurilor prin solutii adaptate afacerilor dumneavoastra.


Evenimentul va continua cu un workshop dedicat transformarii digitale si a construirii strategiilor de marketing si vanzari in vederea cresterii performantei companiilor. Vorbitorii care se vor adresa audientei din Iasi vor aduce noutati despre NLP si influenta acestei tendinte asupra comportamentului consumatorului – Elena Badea, Marketing Director, EY Romania, dar si despre instrumentele veritabile pentru generarea de oportunitati imediate de vanzare – Dumitru Ion, CEO, Kompass Romania. Totodata, Marius Haratau, Sales and Marketing Manager, Quartz Matrix, Partener Microsoft va aduce informatii de ultima ora despre modul in care tehnologia poate influenta performanta echipelor de vanzari.

 


Ca element de unicitate, Doingbusiness.ro si EY Romania aduc in fata participantilor un instrument complex de prognoza - ,,Barometrul de afaceri la nivel local’’ prin care audienta poate exprima principalele elemente de prognoza economica pentru anul 2016. Metodologia cercetarii permite comparatia si includerea perceptiei asupra mediului de afaceri la nivel local intr-o perspectiva inter-regionala. Concluziile barometrului vor fi dezbatute intr-un panel dedicat structurat sub forma unei dezbateri interactive in care vor fi prezentate opiniile managerilor si persoanelor de decizie din companiile locale.


„Invitam antreprenorii din Iasi si zonele adiacente sa participe la BUSINESS to more BUSINESS atat pentru a descoperi informatii de actualitate si interes pentru afacerile lor, cat si pentru a dezbate cu acestia oportunitatile deja existente, pornind de la perceptia lor asupra mediului de afaceri local. Avem, si de aceasta data, un program complex, amplu, realizat in colaborare cu reprezentanti de marca din cele mai importante companii din tara, care vor sustine prezentari si vor sta la masa discutiilor cu participantii la eveniment, oferindu-le consultanta gratuita si sfaturile de care au nevoie”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.


Partenerii evenimentului de la Iasi sunt: Telekom Romania, EY Romania, Microsoft Romania, Quartz Matrix, Safety Broker, REI Finance Advisors si Kompass Romania.


Partenerii media care sustin evenimentul sunt Manager Express, Transilvania Business, MANPRES, Cariere, Calendar Evenimente, AGERPRES, Evenimente Biz, Spatiul Construit, Jurnalul de Afaceri, PR BOX, RBE Connect, Radio Romania Iasi, Iasi4U, Invest Club.

 

Proiectul va continua in 2016 cu evenimente organizate in Ploiesti (14 aprilie 2016), Bucuresti (18 mai 2016), Sibiu (26 mai 2016), Constanta (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galati (10 noiembrie 2016), Oradea (24 noiembrie 2016). Totodata, in octombrie 2016, la Bucuresti, Doingbusiness.ro organizeaza evenimentul CEO Conference.
 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL