loader
Doi chiriasi noi in AFI Tech Park pe o suprafata de 1.000 de metri patrati

Doi chiriasi noi in AFI Tech Park pe o suprafata de 1.000 de metri patrati

AFI Europe Romania anunta semnarea a inca doua contracte de inchiriere pentru AFI Tech Park, noul parc de business pe care compania il dezvolta in prezent in Bucuresti.

RTC Proffice Experience, liderul pietei pe segmentul de papetarie si birotica, a inchiriat 650 mp GLA in cladirea AFI Tech Park 1 si Ecovis Romania, companie specializata in oferirea de servicii financiar-contabile (cu aprox. 350 mp), au devenit noii chiriasi ai campusului de business, dupa World Class (1.500 mp), Quick Service Restaurant „1 Minute” (110 mp) si Game World Group (2.000 mp).

 

Contractele de inchiriere deja semnate, precum si alte acorduri cadru pentru alte suprafete din cladire, reprezinta un grad de ocupare de aproape 40% din AFI Tech Park 1, in prezent fiind in derulare discutii avansate si cu alte companii din IT&C, pharma si FMCG.


Termenul de livrare pentru prima cladire de birouri, care dispune de o suprafata totala inchiriabila de 20.000 mp de birouri Clasa A si 2.000 mp de zona comerciala, este estimat pentru luna mai a acestui an. Cladirea poate gazdui pana la 3.000 de angajati.

 

„AFI Tech Park, noul nostru reper de business din Bucuresti, atrage tot mai multe companii care au inteles oportunitatea de a inchiria spatii de birouri intr-o cladire Clasa A in apropiere de centrul orasului, precum si beneficiile relocarii activitatii lor in oras, spre deosebire de zonele marginase, care au devenit mai putin atragatoare. In acelasi timp, companiile au inteles nevoile angajatilor de a eficientiza timpul petrecut catre si dinspre locul de munca”, spune David Hay, CEO AFI Europe Romania.

 

AFI Tech Park cuprinde doua cladiri de birouri de opt etaje (P+8) si un turn de birouri de 14 etaje, cu o suprafata totala inchiriabila de 56.000 de metri patrati, inconjurata de peste 5.000 mp de spatii verzi. Proiectul este localizat la cinci minute de centrul orasului si zona Unirii, in apropierea hotelului JW Marriott si a Palatului Parlamentului. Spatiile de birouri din AFI Tech Park dispun de cele mai inalte specificatii din punct de vedere tehnic si sunt proiectate sa obtina cea mai inalta recunoastere pentru cladiri verzi, primind deja pre-certificarea LEED Platinum pentru utilizarea tehnicilor si tehnologiilor de constructie, proiectare si operare cu impact minim asupra mediului.

 

Un serviciu unic pe care AFI Tech Park il ofera este o sala de conferinte comuna de 400 de metri patrati pentru a fi utilizata de viitorii chiriasi ai cladirii, ce confirma angajamentul de a contribui la optimizarea costurilor pentru viitorii chiriasi ai campusului. Alte beneficii includ: cardul „AFI Club”, ce ofera reduceri pentru masa de pranz si alte servicii, sau primul serviciu de car sharing din Bucuresti.

 

Procesul de inchiriere a fost intermediat cu succes de catre Colliers International, reprezentata de consultantii Lucian Opris si Alexandru Orzea.

Autori

foto
AFI EUROPE MANAGEMENT SRL