loader
DHL Carpathian Marathon, pentru al patrulea an consecutiv alaturi de sportivii paralimpici

DHL Carpathian Marathon, pentru al patrulea an consecutiv alaturi de sportivii paralimpici

Parteneriatul cu Comitetul National Paralimpic continua si in 2018.

Pe 16 iunie, dublam nivelul adrenalinei si ne aliniem la start, in una dintre cele mai provocatoare experiente de alergare montana din Romania, DHL Carpathian Marathon! Si in acest an, ne bucuram sa avem alaturi de noi numerosi ambasadori si sustinatori ai evenimentului, sportivi de legenda si persoane publice, care cred in visurile sportivilor paralimpici, cauza pe care o sustinem pentru al patrulea an consecutiv, si in experienta inedita oferita de o noua locatie si un nou traseu montan spectaculos.


DHL Carpathian Marathon este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de miscare, atat celor experimentati, cat si alergatorilor amatori, care isi doresc sa aiba parte de o experienta unica, intr-un cadru spectaculos, Cheile Gradistei – Fundata (Judetul Brasov). Toti participantii vor contribui direct la cauza pe care o sustinem, taxele acumulate din inscrieri fiind donate, in totalitate, Comitetului National Paralimpic.


Inscrierile continua pe maratondhl.ro, iar pentru copiii si tinerii sub 18 ani, inscrierea este gratuita. Pasionatii de alergare pot opta pentru una din cele 42 de categorii de concurs, la Maraton (42 km), Semimaraton (21km), Stafeta (7km – in echipe de 3 sau 6 persoane), iar copiii cu varste intre 5 - 13 ani pot participa la Crosul Copiilor, pe un traseu care variaza intre 500 m si 1km, in functie de varsta.


Participantii sub 18 ani au mai multe optiuni de a se inscrie in aceasta aventura montana: proba de Semimaraton, Stafeta sau Crosul Copiilor. Varsta minima pentru inregistrarea in cursele disponibile este: 14 ani pentru Stafeta, 16 ani pentru Semimaraton si 18 ani pentru Maraton.


”Descopera noi orizonturi. Da valoare cursei tale!” Participa si tu!


Gabriela Szabo, Andreea Raducan, Constantina Dita, Miodrag Belodedici, nutritionistul Serban Damian, Sonia Argint Ionescu, Eli Roman, Dragos Bucurenci, Andrei Rosu, Marian Dragulescu si Chef Simona Pope se numara printre sustinatorii editiei 2018 DHL Carpathian Marathon, iar cu parte dintre ei ne vom intalni la linia de start, pe 16 iunie!


”Voi fi si anul acesta la linia de start DHL Carpathian Marathon, pe 16 iunie, unde voi alerga la categoria stafeta. Ma bucur sa venim cu multe noutati la aceasta editie, cum sunt o noua locatie si traseele noi, dar si ca pastram multe dintre traditiile acestui eveniment: sustinerea sportivilor paralimpici, pentru al patrulea an consecutiv, energia pozitiva si bucuria emanate de acest eveniment, care atrag participantii, sustinatorii, sponsorii si partenerii alaturi de noi. Imi doresc ca si in 2018 sa avem alaturi cat mai multi alergatori, doar astfel putand dona o suma cat mai mare catre Comitetul National Paralimpic. Garantam participantilor o experienta de neuitat, intr-un cadru de vis, si bucuria de a alerga si de a ajuta in acelasi timp”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express Romania.


”Ma bucur sa fiu din nou ambasador al DHL Carpathian Marathon, un eveniment atat de frumos, cu o cauza sociala atat de puternica! Pe 16 iunie, voi fi din nou la linia de start, ca si anul trecut, sa alerg alaturi de ceilalti participanti si impreuna sa ne sustinem sportivii paralimpici! Ei ne demonstreaza zi de zi ce inseamna curajul si determinarea, merita toata sustinerea noastra, iar eu ii apreciez si ii felicit pentru performantele lor exceptionale!”, a precizat Gabriela Szabo.

 

”Sunt ani la rand de cand sustin acest minunat eveniment si mereu ma bucur de impactul pe care-l are DHL Carpathian Marathon asupra alergatorilor si oamenilor dornici sa faca fapte bune. E o oportunitate deosebita de a ne ajuta sportivii paralimpici sa-si continue visurile, sa faca perfomanta, si sunt incantata ca si la aceasta editie luptam pentru ei, pentru viitorul sportului romanesc. Sper sa ni se alature cat mai multi alergatori, pe 16 iunie, dornici sa traiasca o experienta inedita si sa parcurga trasee spectaculoase!”, a declarat Andreea Raducan.

 

”M-am alaturat cu drag si in acest an pentru a sustine DHL Carpathian Marathon si ma bucur enorm ca evenimentul sustine in continuare sportivii paralimpici! Acesti oameni extraordinari sunt un exemplu pentru noi toti si merita toate incurajarile si eforturile noastre! Impreuna cu toti pasionatii de alergare care vor fi prezenti pe 16 iunie la start, vom putea sa le dam aripi acestor sportivi minunati sa-si continue parcursul frumos si sa aiba performante de exceptie la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020!”, a precizat Constantina Dita.

 

 

”Ma bucur ca sunt din nou alaturi de DHL Carpathian Marathon si abia astept sa alerg pe noul traseu, care sunt sigura ca va fi o provocare minunata! Sper sa tina vremea cu noi, in acest an, dar oricum va fi bine! Este fantastic in general sa faci miscare in natura, in aer liber, si abia astept sa particip si in acest an la eveniment, alaturi de sotul meu, si impreuna sa motivam si alti oameni sa alerge, sustinandu-i pe sportivii paralimpici!”, a declarat Sonia Argint Ionescu, sustinator DHL Carpathian Marathon.

 

”Alerg in familie alaturi de ai mei la cursele care au in spate cauze sociale, pentru ca ne ofera o satisfactie deplina: sport, socializare, implicare si, in plus, la DHL Carpathian Marathon te poti bucura de peisajele unice din Carpati si de aer curat! Primesti acea valoare adaugata la cursa vietii. Haideti sa alergam pentru sportivii paralimpici!”, a precizat Eli Roman, sustinator al evenimentului.

 

„Am participat inca de la primele editii la DHL Carpathian Marathon, si individual, si alaturi de RoClub Maraton, asa ca ma leaga emotional multe amintiri frumoase de acest eveniment. La fiecare participare m-am bucurat de atmosfera frumoasa si de organizarea perfecta. Consider acest eveniment ca o mica terapie pe care ne-o facem cadou, pentru ca alergam in natura, combinam miscarea si sportul, cu aerul curat si ne desprindem de oras si de agitatie. Sunt foarte bucuros ca DHL isi dedica efortul unei cauze asa de frumoase si ii admir pe sportivii nostri paralimpici pentru performantele si determinarea lor!”, a declarat nutritionistul Serban Damian.

 

”Sustin DHL Carpathian Marathon si particip la acest eveniment deosebit, impreuna cu familia mea si alaturi de multi prieteni, pentru a ne bucura de un peisaj extraordinar, de o organizare perfecta, de posibilitatea alegerii dintre numeroase probe - inclusiv de stafeta - si, nu in ultimul rand, pentru a contribui la viitorul sportului Paralimpic in Romania!”, a spus Andrei Rosu.

 

”Sunt extrem de incantata si onorata ca in acest an sunt ambasador al DHL Carpathian Marathon! E o experienta cu totul noua pentru mine, sunt o fire careia ii place adrenalina, care iubeste muntele, asa ca ma bucur sa fiu parte din aceasta poveste, cu atat mai mult cu cat impreuna sustinem o cauza atat de frumoasa! Ii admir pe sportivii paralimpici romani si va astept pe toti sa alergam pentru a le indeplini visurile! Haideti sa dam valoare cursei noastre, pe 16 iunie!”, a declarat Chef Simona Pope.


Editia 2018 a DHL Carpathian Marathon este organizata de MPG Romania, lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate participantilor amatori, cu o experienta semnificativa care include organizarea a peste 4.700 de evenimente sportive.

 

Evenimentul este sustinut de Mega Image, in calitate de sponsor oficial, sponsorii Medlife, Canon, Generali, Gatorade, Duracell, GoldNutrition, Salomon si de suporterii Coty, Running Warehouse Europe, Cheile Gradistei Resort, Aqua Carpatica, Heidi, BMW, Danone, Bono, Barilla, Terrabisco, Terapie prin miscare, si Easy Plast.


Cursa dedicata copiilor beneficiaza de suportul Bancii Transilvania, in calitate de sponsor oficial, si al sponsorilor Boomerang si Danonino.


Companiile Bachmann, iNes, Canon, Anita, Wunderman, Polach Logistics & Transport si Vora Invest sustin echipele de voluntari care alearga pentru cauza evenimentului.


Multumim autoritatilor: Ministerul Tineretului si Sportului, Romsilva, Parcul National Piatra Craiului si Carpathia pentru facilitatile oferite evenimentului, dar si partenerilor RoClub Maraton, Superfit si evenimentului partener Bucharest International 10K.

 

Multumim partenerilor media: Adrenallina, Alerg.ro, Auto Bild, Avantaje, Business Cover, Business Review, Libertatea, Nine O’ Clock, Running Mag, Psychologies, Sunt In Forma, 4run.ro.

 

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro si va tinem la curent cu vestile pe pagina Facebook DHL Maraton.
 

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL