loader
Deloitte Romania il numeste pe Vladimir Aninoiu la conducerea echipei de tehnologie din cadrul practicii de Consultanta

Deloitte Romania il numeste pe Vladimir Aninoiu la conducerea echipei de tehnologie din cadrul practicii de Consultanta

Deloitte Romania il numeste pe Vladimir Aninoiu in rolul de director care conduce echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanta in management, pozitie din care ii raporteaza lui Dinu Bumbacea, Partener coordonator Consultanta.

Cu o cariera de peste 20 de ani in management, responsabil de activitatea din Romania si din alte regiuni europene, Vladimir Aninoiu conduce o echipa de consultanti specializati in tehnologie, care ofera servicii ce raspund provocarilor specifice celei de-a patra revolutii industriale.

In cea mai mare parte din cariera sa, Vladimir Aninoiu a detinut pozitii de management de top in cadrul unor companii care sunt lideri in tehnologie. Inainte de a se alatura Deloitte Romania, a fost CEO si Presedinte al Consiliului de Conducere al Asseco pentru Europa de Sud-Est. Anterior, a lucrat pentru IBM mai mult de 15 ani, in rolul de Country General Manager, apoi ca Director Developing Markets si Director de vanzari pentru companii mari pentru regiunea Europei Centrale si de Est. Are un MBA la Open University din Marea Britanie si a absolvit facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Bucuresti.

„Sunt mandru sa ii urez bun venit in echipa lui Vladimir, ale carui cunostinte vaste in domeniul tehnologiei si a carui experienta in zona digitala vor reprezenta avantaje importante pentru clientii nostri. Prin contributia sa, consolidam competentele practicii noastre de Consultanta si capacitatea de a oferi solutii integrate, de la idee la implementare, pe masura reputatiei noastre de lider global in consultanta in tehnologie”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Practica de Consultanta a Deloitte Romania s-a dezvoltat semnificativ in ultimii ani cu competente in automatizarea proceselor de business cu roboti (Robotic Process Automation - RPA) si in data analytics.

Deloitte opereaza si Centrul European de Servicii in Bucuresti, care are peste 400 de angajati experti in IT si care ofera servicii bazate pe SAP, analize de date si management al informatiei (AIM), precum si tehnologii digitale, atat pentru clienti din Romania, cat si din alte piete europene mari.

La nivel global, Deloitte este recunoscut de mai multi ani drept lider in consultanta in tehnologie si in domeniul transformarii digitale, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce si alti giganti in tehnologie.

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL