loader
Deloitte, desemnata Firma de Consultanta Fiscala a Anului in Europa Centrala si de Est in cadrul Europen Tax Awards 2019

Deloitte, desemnata Firma de Consultanta Fiscala a Anului in Europa Centrala si de Est in cadrul Europen Tax Awards 2019

Deloitte a fost desemnata Firma de Consultanta Fiscala a Anului in Europa Centrala si de Est pentru realizarile sale remarcabile din Romania, Bulgaria, Republica Ceha, Slovenia si Slovacia, in cadrul editiei 2019 a Premiilor Europene de Fiscalitate, organizate de prestigioasa publicatie International Tax Review (ITR).

Aceasta este cea de-a 15-a editie a concursului care ofera recunoastere proiectelor inovatoare, de impact si valoroase, in baza analizelor efectuate de jurnalistii ITR, cercetarilor de piata si a feedback-ului din partea clientilor si a expertilor in domeniu.

Practica fiscala a Deloitte este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii profesionale din tara, oferind un spectru larg de servicii fiscale integrate, care acopera impozitare pe profit si pe venit, impozitare indirecta, servicii vamale, servicii dedicate angajatorilor globali, servicii in domeniul preturilor de transfer si solutii de procese de business, prin intermediul a peste 200 de profesionisti.

Felicitari expertilor nostri de top, care sunt astfel recunoscuti nu numai in Romania, dar si la nivel regional, si care contribuie, prin profesionalism si pasiune, la consolidarea pozitiei Deloitte in domeniul fiscal. Vom ramane fideli abordarii de pana acum, care combina cunostintele si inovatia in mai multe domenii fiscale cu buna cunoastere a diferitelor sectoare de business. Astfel, le putem oferi clientilor nostri consultanta la cel mai inalt nivel pentru a-si asigura conformitatea cu legislatia fiscala", a declarat Dan Badin, Partener Coordonator Servicii Fiscale si Juridice, Deloitte Romania.

Pe langa serviciile traditionale oferite clientilor, echipa de experti fiscali a Deloitte Romania ofera si aplicatii dezvoltate special pentru clienti, cum ar fi D.Tax, o solutie inovatoare dedicata raportarii de TVA, si Total Rewards, un instrument automat care permite companiilor sa isi modeleze politicile de resurse umane.

International Tax Review publica articole si analize prestigioase in domeniul fiscal, recunoscute de expertii din industrie. Acesta transmite stiri in domeniul fiscalitatii din intreaga lume si analize axate pe venituri si impozite indirecte, preturi de transfer, litigii si taxe internationale. Cele mai importante publicatii ale ITR includ World Tax Review si Guide to World’s Leading Tax Advisors.

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL