loader
Deloitte Academy organizeaza in Romania primele cursuri de securitate cibernetica in IoT si AI in urma unui parteneriat cu CertNexus

Deloitte Academy organizeaza in Romania primele cursuri de securitate cibernetica in IoT si AI in urma unui parteneriat cu CertNexus

Noile programe de certificare pe care Deloitte Academy le adauga in portofoliul de training largesc cunostintele expertilor in IT si securitate si le valideaza competentele

Deloitte Academy, divizia de training a Deloitte Romania, organizeaza in tara noastra primele cursuri de securitate cibernetica in domeniul Internet of Things (IoT) si al inteligentei artificiale (Artificial Intelligence - AI), in urma unui parteneriat cu CertNexus, furnizorul global de certificari in tehnologie pentru profesionistii din IT, business si securitate. Noile programe de certificare pe care Deloitte Academy le adauga in portofoliul de training largesc cunostintele expertilor in IT si securitate si le valideaza competentele cu ajutorul unui plan de studiu recunoscut la nivel global si in urma unor examene dificile. Programul de cursuri ale Deloitte Academy va include si traininguri de raspuns la incidente si de scriere de cod in mod securizat in urma acestui parteneriat.

Un raport recent Gartner estimeaza ca, pana in 2020, vor exista 5,8 miliarde de echipamente IoT la nivel mondial, iar IDC a previzionat ca bugetele investite in IoT la nivel global vor ajunge la 745 de miliarde de dolari americani in cursul acestui an. Inteligenta artificiala este, de asemenea, un domeniu in crestere, intr-un ritm tot mai accelerat. Ambele domenii ofera noi oportunitati, insa ridica si riscuri de securitate, de aceea organizatiile au nevoie de profesionisti foarte bine pregatiti pentru a reusi in acest mediu”, a spus Andrei Ionescu, Partener Consultanta in Managementul Riscului, Deloitte Romania.

George Daniliuc, Manager Deloitte Academy Romania, a adaugat: „Tehnologia si amenintarile specifice evolueaza, iar profesionistii in securitate cibernetica trebuie sa tina pasul prin largirea competentelor. In urma adaugarii acestor noi cursuri in portofoliul nostru, putem ajuta companiile sa isi pregateasca expertii care sunt responsabili de prevenirea si rezolvarea situatiilor de acest gen, pentru a putea reduce timpul in care detecteaza si raspund un atac. Aceste nevoi sunt cu atat mai importante pentru companiile carora li se aplica GDPR si Directiva NIS, care prevad intervale de timp foarte scurte pentru a detecta incidentele de securitate cibernetica si a le rezolva”.

Deloitte Academy Romania organizeaza cursuri recunoscute international in domenii precum securitate cibernetica, confidentialitatea datelor, audit, fiscalitate, domeniul juridic, consultanta. Obiectivul sau este sa imbunatateasca nivelul de cunoastere si de expertiza in randul clientilor si partenerilor Deloitte, pentru a raspunde nevoilor prezente ale pietei si a anticipa nevoi viitoare. Toti instructorii Deloitte Academy Romania sunt, in primul rand, experti activi in domeniile in care predau, putand astfel sa impartaseasca din experienta si cunostintele pe care le-au dobandit in proiectele de care se ocupa. Datele de organizare a cursurilor si informatii suplimentare sunt disponibile in sectiunea dedicata Deloitte Academy Romania.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii SCA, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionisti.

 

Autori

foto
DELOITTE TEHNOLOGIE SRL