loader
Conadi a vandut doua treimi din prima faza a ansamblului rezidential Arcadia Apartments Domenii

Conadi a vandut doua treimi din prima faza a ansamblului rezidential Arcadia Apartments Domenii

Compania de consultanta imobiliara Conadi a vandut doua treimi din prima faza a ansamblului rezidential Arcadia Apartments Domenii, in doar doua luni si jumatate de la demararea constructiei.

Constructia proiectului Arcadia Apartments Domenii a fost demarata la finalul lunii august a acestui an, pe un teren de circa trei hectare, delimitat de strazile Copilului, General Athanasie Enescu, Rotasului, Sutasului si Siret, langa Parcul Copilului. Achizitia terenului, in valoare de 18 milioane de euro, a fost realizata prin intermediul Conadi, companie ce asigura si dezvoltarea ansamblului.


In prezent, se lucreaza in ritm sustinut la cele doua subsoluri ale primei cladiri, unde vor fi dispuse toate cele 240 de locuri de parcare prevazute pentru aceasta. Cladirea va avea 7 etaje, cu 193 de unitati de tip studio, apartamente cu doua, trei si patru camere, penthouse-uri si duplex-uri.


„Inca din momentul lansarii oficiale a proiectului, ritmul vanzarii a fost extrem de alert, astfel ca pana in acest moment, am semnat peste 70 de antecontracte, alte 50 urmand a fi semnate in perioada imediat urmatoare. Dintre cumparatori, multi cunosc foarte bine zona Domenii si sunt indragostiti de ea. Este o zona foarte prestigioasa a Capitalei, usor accesibila, verde, linistita, aerisita, foarte bine conectata la mijloace de transport in comun si principalele puncte de interes ale orasului si prin urmare, fara risc investitional pentru clienti. Conceptul proiectului porneste de la toate aceste avantaje, la care se adauga apartamente la preturi extrem de avantajoase, creand astfel un produs irezistibil”, declara Daniela Barbu, Director de Marketing si Comunicare Arcadia Apartments Domenii.

 


Pentru ca cei interesati sa poata vedea exact amplasamentul proiectului, Conadi a deschis, incepand de saptamana aceasta, showroom Arcadia Apartments Domenii, la intersectia Strazii Copilului cu Strada General Athanasie Enescu. Acesta are portile deschise de luni pana vineri, intre orele 12:00 si 20:00, sambata intre orele 12:00 si 17:00, si duminica de la 12:00 la 15:00.


Conadi gestioneaza intregul proces de dezvoltare Arcadia Apartments Domenii, in care a implicat mai multe departamente din cadrul companiei: Vanzari, Management de proiect, Legal, Comunicare & Marketing, Financiar. Ansamblul va totaliza aproximativ 800 de apartamente, construite in trei faze, pe o perioada de circa trei ani.


Cei doi investitori in Arcadia Apartments Domenii sunt Dan Sucu, proprietarul grupului Mobexpert, si Valentin Visoiu, proprietarul grupului Conarg, prin intermediul companiei DVD Residential Imobiliare.


Constructia proiectului este realizata de compania Conarg, care are o experienta de peste 30 de ani pe piata constructiilor civile si industriale din Romania.
 

Autori

foto
CONADI IMOB CONSTRUCT S.R.L.