loader
Compania Maguay a fost premiata de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti pentru performante in afaceri

Compania Maguay a fost premiata de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti pentru performante in afaceri

Maguay a primit din partea Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Locul I la categoria Fabricarea calculatoarelor si a echipamentelor periferice, pentru performante deosebite

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 131.412 de firme cu sediul social in Capitala, care au depus bilantul aferent anului 2018, au indeplinit criteriile de eligibilitate 49.433 firme. Compania Maguay Computers a fost premiata cu Locul I la categoria Fabricarea calculatoarelor si a echipamentelor periferice, Maguay Impex primind, de asemenea, Locul III, pentru performantele sale.

Premiile si aprecierile primite si la acest sfarsit de an ne bucura si ne onoreaza, aratandu-ne in acelasi timp ca suntem si ca am ramas pe drumul cel bun. Consecventa si spiritul constructiv care ne sunt caracteristice, credem ca sunt principalele motive. Credem ca acest ultim trimestru al anului 2019 revalideaza contributia valoroasa pe care Maguay o aduce pietei romanesti de IT&C. As indrazni sa spun ca avem o noua validare chiar la nivel international, Maguay finalizand cu succes si in acest an un nou contract de furnizare servere de tip HPC (High Performance Computing) la CERN, Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara. Maguay este astazi, gratie echipei sale profesioniste si entuziaste, o prezenta importanta si singurul producator roman din Top 5 Server Vendors, al IDC, pe piata din Romania. Multumim pentru premii si aprecieri Camerei de Comert a Bucurestilor, Camerei de Comert a Romaniei, confederatiei CNIPMMR, precum si ANEIR”, a declarat Eduard Pughin, Director General, Maguay Computers.

La eveniment au participat, alaturi de oameni de afaceri de succes, personalitati marcante ale lumii academice, oficialitati de la nivelul administratiei si organizatiilor neguvernamentale. Printre personalitatile care au onorat invitatia Camerei bucurestene s-au aflat: prof. univ. dr. Emil Constantinescu, fost presedinte al Romaniei; prof. univ. dr. ing. Ecaterina Andronescu, senator, presedintele Senatului Universitatii Politehnica Bucuresti (UPB); Radu Chiurtu, secretar general in cadrul Ministerul Economiei; prof. univ. dr. ing. Anton Hadar, vicepresedintele Senatului Universitatii Politehnica Bucuresti; Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Tot in luna noiembrie, in cadrul Galei Topul National al Firmelor, organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Maguay a primit Locul al II-lea in grupa Fabricarea calculatoarelor si a echipamentelor periferice, la categoria Intreprinderi Mijlocii.

Editia a XXVI-a, din 2019, a Topului National al Firmelor a clasat pe primele 10 locuri (1-10) la nivel national 12.603 companii – 468 fiind din cercetare-dezvoltare si high-tech.

De asemenea, Maguay a primit locul I pentru domeniul sau de activitate si in cadrul Topului National al Firmelor Private din Romania, editia a XXVII-a, organizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) – eveniment la care au participat peste 400 persoane, printre care si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si prim-ministrul Ludovic Orban.

Despre Maguay

Maguay este unul dintre cel mai importanti producatori romani de sisteme informatice: notebook-uri, PC-uri, servere si storage comercializate sub marca proprie.

Conform IDC, in ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producator roman de servere - fiind singurul producator roman din Top 5 Server vendors.

In 2012 compania Maguay a fost premiata de catre Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contributia remarcabila adusa in educarea clientilor in utilizarea tehnologiilor de server Intel.

Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe - capabil sa implementeze si sa livreze „la cheie” solutii informatice hardware si software cu asigurarea unor servicii si suport de calitate.

Brand-ul Maguay se diferentiaza pe piata IT din Romania prin oferirea solutiilor personalizate in functie de nevoile clientilor, atat din punctul de vedere al sistemelor informatice, cat si la nivel software.

Calitatea serviciilor si produselor oferite de Maguay Computers este garantata de parteneriatele cu cei mai buni integratori si furnizori de tehnologie: Partener Intel Technology Provider Platinum, Partener Nvidia Preferred pentru GPU Tesla, Partner Fortinet Platinum, Partener Oracle Gold, Partener VMware Professional, Partener Western Digital, Partener Veeam Silver, Nexenta, Open-E, Veritas, Seagate, Bitdefender, Asus, Kingston.

Autori

foto
MAGUAY COMPUTERS SRL