loader
CHEP anunta schimbari in conducerea subsidiarei  din Romania si la nivel european

CHEP anunta schimbari in conducerea subsidiarei din Romania si la nivel european

CHEP, lider global in solutii pentru supply chain, l-a desemnat pe Gabriel Andronescu in rolul de Director, Commercial Strategy & Innovation. Andronescu va coordona proiectele de inovatie si cresterea profitabila a mai multor divizii de business ale grupului logistic.

Andronescu va preda responsabilitatile de management executiv, pe care le-a detinut timp de 7 ani, catre Gabriel Ivan, care preia conducerea CHEP Romania din data de 3 septembrie 2018. Noul director desemnat pentru subsidiara locala are expertiza in supply chain si experienta semnificativa in roluri manageriale comerciale. A fost Managing Director si National Sales Director la Bunzl si a ocupat roluri de vanzari si manageriale la Wrigley Romania, Unilever si Diversey, parte din grupul SealedAir.

“Suntem multumiti ca am reusit sa castigam increderea pietei din Romania. E o fundatie solida pe care vom continua sa construim, alaturi de companiile partenere, lanturi logistice tot mai eficiente si sustenabile, de care vor beneficia toate partile – de la producatorul de materii prime, pana la consumatorul final. Vom continua sa conducem acest proces de modernizare a pietei de supply chain si sa aducem aici know-how-ul din reteaua globala – cum ar fi modul de a face tranzitia la un model de business circular – astfel incat clientii nostri sa aiba un avantaj competitiv in acest mediu de afaceri tot mai disruptiv,” a declarat Gabriel Andronescu.

„Dupa mai mult de 20 ani de experienta manageriala in sales, marketing si supply chain, ma bucur de oportunitatea extraordinara de a-mi oferi contributia la business-ul CHEP si la dezvoltarea pietei de distributie. Intr-o lume in care sustenabilitatea si responsabilitatea sociala se resimt deja ca nevoi stringente, CHEP a obtinut recunoasterea pietei pentru modelul sau circular si pentru solutiile reale oferite producatorilor pentru afaceri profitabile si responsabile. Ma voi concentra, alaturi de colegii mei pe nevoile reale ale pietei, pe inovatie si pe facilitarea procesului de trecere la economia circulara in industria de supply chain”, a adaugat Gabriel Ivan.

Romania este printre pietele cu cea mai rapida evolutie a afacerii la nivelul grupului logistic, cu un nivel record de crestere in reteaua europeana, in ultimii doi ani.

Modelul de business circular al CHEP implica utilizarea in comun de paleti de calitate superioara de catre mai multe companii, care pot beneficia impreuna de costuri reduse in reteaua nationala si regionala a furnizorului logistic. Portofoliul companiei include peste 200 de companii cu actionariat romanesc si international din industria producatoare de bunuri de larg consum, pentru care a emis in ultimul an fiscal peste 4,7 milioane de fluxuri de paleti reutilizabili pentru a reduce costurile si impactul asupra mediului.

Compania opereaza prin doua depozite, in Ploiesti si Timisoara si o retea care cuprinde 1.200 de puncte de livrare la nivel national.

Autori

foto
CHEP POOLING SERVICES ROMANIA SRL