loader
CGS Romania deschide un nou centru in Constanta  si cauta 600 de angajati

CGS Romania deschide un nou centru in Constanta si cauta 600 de angajati

Investitii constante in trainguri pentru noii angajati si salarii peste media pietei

Computer Generated Solutions (CGS) Romania, liderul pietei locale de business process outsourcing, anunta extinderea cu un nou centru in orasul Constanta, in urma unei investitii importante. Cea de-a 7-a locatie a companiei in Romania va avea cca. 600 de angajati in urmatorii trei ani si va deservi proiecte din zona financiara, tehnica, de vanzari si customer service.

“Cresterea business-ului din ultimul an a atras dupa sine nevoia de majorare a numarului de angajati. Astfel, deschiderea unui nou centru CGS pe piata locala a venit ca un pas firesc, iar alegerea orasului Constanta a fost determinata de disponibilitatea ridicata de pe piata muncii, avand in vedere ca vom avea nevoie de aproximativ 600 de angajati in urmatorii trei ani, dar si de proximitatea fata de Bucuresti”, a declarat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS Romania.

Potrivit acestuia, Constanta a fost un oras ocolit de catre Computer Generated Solutions, si nu numai, in ultimii 10 ani deoarece piata muncii avea o caracteristica sezoniera puternica. Tinerii, segment targetat de companie, preferau sa lucreze in domenii precum HoReCa pe perioada verii, de multe ori fara contracte oficiale de munca, pentru castiguri cu care o companie platitoare de taxe greu poate concura. In ultimii ani insa, contextul s-a schimbat, iar piata fortei de munca din Constanta s-a reglementat si ponderea salarizarilor nefiscalizate s-a diminuat. Astfel, perspectiva angajarii intr-o companie precum CGS Romania, unde stabilitatea locului de munca este asigurata, reprezinta un avantaj tot mai mare.  

“In acest context suntem de parere ca orasul Constanta ne va oferi posibilitatea de a angaja 600 de tineri in urmatorii ani. Acestia, vor deservi proiecte similare cu cele pe care le operam in celelalte sase centre CGS Romania, din zona financiara, tehnica, de vanzari si customer service. De asemenea, si in Constanta vom oferi salarii si beneficii peste media pietei locale si nationale, a mai spus Vladimir Sterescu.

Reprezentantul companiei a mai adaugat ca CGS Romania este in plin proces de recrutare pentru noul sediu inaugurat. Compania va angaja, in principal, tineri care isi doresc pozitii in cadrul carora sa performeze si sa aiba acces la un plan de cariera pe termen lung, cu posibilitatea de evolutie. De asemenea, CGS vizeaza vorbitori de limba engleza, franceza, spaniola, italiana si turca, cu abilitati de negociere si gestionare a relatiei cu clientii.

Noul centru ocupa 2.000 mp

Noul centru CGS din Constanta este localizat pe Bulevardul Mamaia, nr. 286, fiind o locatie inchiriata cu o suprafata totala de 2.000 mp. ce a atras o investitie importanta. In noul sediu, toti angajatii vor avea aceeasi experienta de lucru precum in toate locatiile CGS – spatii largi, amenajare verde cu multe plante naturale, mobilier modern si confortabil, spatii de relaxare si pentru luat masa.

“Un alt aspect important in ceea ce priveste noul centru este reprezentat de investitiile in trainguri deoarece ne dorim ca noii angajati sa impartaseasca viziunea si valorile companiei. De asemenea, anual vom aloca sume importante pentru instruiri pe produs adresate atat angajatilor din zona operationala, cat si celor din middle management”, a subliniat Vladimir Sterescu.

Referitor la activitatea noului centru din Constanta, reprezentantul companiei a afirmat ca, pentru inceput, aici vor fi extinse proiecte existente in alte birouri CGS Romania, urmand ca treptat sa fie alocati clienti noi.  

Autori

foto
COMPUTER GENERATED SOLUTIONS ROMANIA SRL