loader
Ce pot obtine pe langa job candidatii prezenti la Angajatori de TOP Bucuresti

Ce pot obtine pe langa job candidatii prezenti la Angajatori de TOP Bucuresti

Tinerii care sunt in cautarea unui job sunt asteptati la Angajatori de TOP pentru a-si insusi informatiile necesare direct de la reprezentatii companiilor de top pentru care ar vrea sa lucreze

Cel mai mare targ de cariera din Bucuresti revine la Sala Palatului pe 25-26 octombrie. Editia din aceasta toamna Angajatori de TOP se bazeaza pe diversitate si reuneste 130 de companii care sunt pregatite sa ofere peste 6.000 de joburi in Bucuresti in domenii precum: Contabilitate-Finante, Customer-Suport, IT&C, Inginerie, Achizitii-Logistica, Vanzari, Resurse Umane, Marketing&PR etc.

Orasul Joburilor isi deschide portile si toamna aceasta, asadar candidatii sunt invitati sa devina turisti in weekend-ul 25-26 octombrie in locatia de neratat pentru toate persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca. Indiferent de profilul pe care il au: profesionisti, middle-level, incepatori sau studenti, acestia pot explora standurile companiilor de top prezente si pot aplica la oportunitatile de cariera pe care le ofera: joburi part-time, full-time, programe de internship sau management trainee.

Candidatii vor avea oportunitatea sa participe la peste 25 de workshopuri de dezvoltare profesionala si personala sustinute de unele dintre cele mai mari companii din Romania cu tematici interesante, fiind un cadru propice pentru a invata lucruri noi. Pasionatii de IT sunt asteptati la cea de-a 11-a editie TechTalks Bucuresti, pentru a descoperi ultimele noutati in materie de tehnologie. Editia din aceasta toamna cuprinde patru conferinte: Machine Learning and AI, Smart Everything, Emerging Tech, Robotic Process Automation, dar si workshopuri IT ce acopera arii precum: Java, Q&A Testing, DevOps, Telecommunications, Big Data, Software Development. Sesiunile vor fi sustinute de peste 15 speakeri internationali de renume si spekeri locali care sustin comunitatea IT&C.

Vizita in Orasul Joburilor este gratuita in baza inscrierii pe sectiunea dedicata https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti si a CV-ului Barcode cu care candidatii trebuie sa se prezinte.

Ce beneficii ofera Angajatorii de TOP din Bucuresti candidatilor din aceasta toamna?

Tinerii din generatiile Y si Z tin cont de anumite aspecte atunci cand sunt in cautarea unui loc de munca, precum echilibrul dintre job si viata personala obtinut prin flexibilitatea programului alaturi de un pachet motivant de beneficii extrasalariale.

Conform studiului realizat de organizatori, 25% dintre companiile participante la acesta ofera un program flexibil, iar 16% le ofera angajatilor posibilitatea de a lucra de acasa.

Performanta de care dau dovada candidatii la locul de munca este rasplatita de angajatori. Peste 77% dintre companii ofera cresteri salariale dupa 1 an de la angajare, iar 22% acorda majorari dupa 6 luni. Beneficiile extrasalariale sunt bifate de angajatorii prezenti la targul de cariera, asadar 61% dintre acestia ofera beneficii intre 100-200 euro, 23% pun la dispozitie angajatilor beneficii cuprinse intre 200-300 euro, iar 15% dintre companii sustin ca valoarea beneficiilor poate ajunge la 400 euro.

Suntem entuziasmati sa observam o deschidere din ce in ce mai mare a companiilor privind nevoile tinerilor candidati si initiativele acetora de a forma o comunitate solida de angajati care sa primesca ceea ce isi doreste pentru a lucra intr-un mediu placut si motivant. Tinerii care sunt in cautarea unui job sunt asteptati la Angajatori de TOP pentru a-si insusi informatiile necesare direct de la reprezentatii companiilor de top pentru care ar vrea sa lucreze.” Ionut Vasile,  Project Manager – Angajatori de TOP Bucuresti

Responsabilitatea Sociala Corporatista (CSR) – cum contribuie companiile din Bucuresti la imbunatatirea societatii

Desi conceptul de responsabilitate sociala corporatista este relativ nou pe piata muncii din Romania, tot mai multe companii din capitala prezinta un interes crescut in ceea ce priveste dezvoltarea proiectelor CSR. Aceste initiative contribuie la imbunatatirea comunitatii si in acelasi timp prezinta un aport important din partea angajatilor pentru o implicare mai mare in cadrul companiei.

Companiile participante la targul de cariera Angajatori de TOP din Bucuresti se implica activ in proiecte precum: licitatii caritabile, strangeri de fonduri pentru fundatii, donatii pentru copii defavorizati sau reciclare.

In acest moment, avem in derulare proiecte in vederea ajutorarii persoanelor care vor sa se reintegreze pe piata muncii si sunt in cautarea unui job, iar in acest scop am dezvoltat un parteneriat de lunga durata cu AJOFM. De asemenea, un alt parteneriat la fel de important este cel stabilit impreuna cu ARCA (Forumulul Roman pentru Refugiati si Emigranti) in vederea incurajarii persoanelor din Romania cu acest statut de a pasi pe piata muncii si oferindu-le sansa de a se alatura echipei CGS. Un alt proiect a avut loc in lunile februarie si mai ale acestui an, cand peste 70 dintre colegii nostri din Brasov si Bucuresti, au donat sange chiar la sediile noastre prin intermediul unei echipe mobile de colectare sange a Spitalului Militar din Bucuresti, care s-a deplasat in cadrul sediilor CGS.” – Florina Stoica, Manager Recrutare – CGS Romania

O parte din companiile care vor fi prezente pe 25 si 26 octombrie la Sala Palatului sunt: Accenture, Allianz Services, ALTEN Delivery Center Bucharest, APT Work Service, Arctic, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BA Glass, BCR, Bertrandt, Best Value, Biofarm, BNP Paribas Personal Finance, BTL Romania Aparatura Medicala, British American Tobacco, Cegedim, Clinicile Dentare Dr. Leahu, Computer Generated Solutions Romania, Da Vinci Engineering, DB Schenker GBS Bucharest, Dek-Co (Paydek), Dell Technology, Deloitte, DM- Drogerie Markt, Doka, DRiV, Enel, Euler Hermes Romania, FARMEXIM SA., Finastra, First Bank, Friesland Campina, G2-travel, Garrett, Genpact, GOODYEAR, GoPro, Groupe Renault Romania, Harman, Hays, Hervis Sports, Hewlett Packard Enterprise(HPE), HP Inc, InCrys, Kambi, Kaufland Romania, Leroy Merlin, MANTU, Medicover, ModuleWorks, Mood Media, Nobel, OC Prod, ON Semiconductor, P&G, Peek & Cloppenburg, Penny Market, Philip Morris, ProCredit, Provident, PTC, Raiffeisen Bank, Romfracht, Siemens Industry Software, Societe Generale European Business Services(SG EBS), Stefanini, Teleperformance, TELUS International Europe, UniCredit Bank, Valoris, Veeam Software, Wipro Technologies etc.

Autori